Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manka_9

temat przewodni ślubu

Polecane posty

Gość manka_9

hej dziewczyny. czy bawiwiłyście się przy okazji waszego wesela w temat albo kolor przewodni? czy wybierałyście cos takiego? dzieki

Gość barburkaXXX
U mnie królował kolor fioletowy (buty, krawat, kwiaty, dekoracje. Mi się zawsze podobało takie upiększanie. Jak przeglądam zdjęcia ze ślubów tematycznych, to żałuję, że zdecydowałam sie tylko na kolor. zobacz np to http://www.zankyou.pl/p/tag/motyw-przewodni-wesela Mega dużo pomysłów, warto zaszaleć! :D Powodzenia!

Gość gość
hej, my robimy motyw przewodni wesela : romantyzm z elegancją. Kolory jakie będą królować - to kolor wina, ecri i pudrowy róż (pięknie się razem komponują). Te kolory są w stylu romantycznym. Stoły będą w kolorze wina z dodatkami z kryształów, świeczników, kwiatów na wysokich wazonach. Ja ubieram krwisto czerwone buty, bieliznę, bukiet z czerwonych róż. Elegancji dodadzą dodatki świetlne - światełka na podwieszanym suficie. Kotara za Nami będzie również będzie ozdobiona w efekty świetlne. Generalnie Boooosko~! już nie mogę się doczekać :D

Gość gość
swoją drogą zastanawiałam się jeszcze nad wielkimi antyramami na ścianach sali, na których będą Nasze zdjęcia z narzeczeństwa. Chodzi o piękne portrety z klasą i elegancją wykonane w stylu retro i glamur.

Gość gość
Kwiaty w wysokich wazonach na stołach nie są eleganckie a wręcz przeciwnie. na stołach mogą być tylko niskie kompozycje, aby nie zasłaniały osób siedzących po drugiej stronie stołu

Gość gość
temat: nasze przyszłe poronienia, aborcje i brak wzwodu :classic_cool: a na koniec: rozwód

Gość gość
"hej, my robimy motyw przewodni wesela : romantyzm z elegancją. " nie używaj wyrazów których znaczenia nie rozumiesz bucefale bez szkoły

Gość gość
zróbcie sobie wesele z tematem przewodnim: siarczysty wpierr.dol w domu i zagrodzie

Gość gość
U nas kolorem przewodnim był śliwkowy

Gość gość
a u nas kolor zwłok i ropy z wągrów :classic_cool: