Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje się że to rak macicy pochwy brzydki zapach zgnilizny

Polecane posty

Gość gość

Zaczne od tego ze 2 lata temu urodzilam córke,po porodzie 2 miesiace lekarz mowil ze mam nadżerkę i nic wiecej..] Teraz czuję okropny z pochwy zapach zgnilizny,musze sie zapisac do lekarza on jest od 2 miesiecy gdzies ale sie nasilił.boje sie ze to rak. Podczas nadżerki miałam bol przy stosunku naprzyklad no niewiem potem mi to przeslo..pare razy mie pieklo teraz nic tylko ten zapach boje sie bardzo. Jestem bardzo mloda i niewiem co myslec..ten zapach jest straszny,przy raku tez tak pachnie,czy to nadal nadzerka jeszcze?

Gość gość
mial to ktos z was,pomozcie mi? jutro ide do lekarza a czy wy tak mieliscie?

Gość gość
jaks grzybice pewnie masz

Gość gość
Czyli grzybica tak smierdzi pewnie w połączeniu z nadżerką?

Gość gość
Słuchaj, skoro masz internet, to wykaz trochę inicjatywy, wpisz objawy w przeglądarkę i poczytaj sobie również o objawach kilku chorób. Nie pytaj przypadkowych osób, które o medycynie nie mają pojęcia. Wyszlabys na ulice i zapytała przechodniów?

Gość gość
Nie rozumiem jednej rzeczy - dlaczego nie wyleczylas tej nadzerki, skoro wiesz od niej od dwoch lat??? Po prostu tak to zbagatelizowalas? Nadzerka sama w sobie nie jest grozna ale nie leczona moze byc i moze byc nawet powodem raka szyjki macicy! Nie strasze Cie, ale to prawda! Masz isc jak najszybciej do ginekologa, bo to nie sa zarty! A co do uplawow o tym zapachu, to moze to byc zwykla infekcja, bardziej bym sie martwila ta nadzerka. Tak czy siak do lekarza isc musisz, bo uplawy same nie mina.

Gość gość
no i przez internet nikt ci diagnozy niepostawi, tym bardziej jesli nie jest lekarzem. Nie czekaj na tego lekarza, ktory jest "gdzies tam" jak napisalas, tylko zapisz sie do innego, przeciez jak mniemam jest ich wiecej w twojej przychodni?

Gość gość
"Nie czekaj na tego lekarza, ktory jest "gdzies" sorry zle to zrozumialam, tobie chodzilo o to, ze ten zapach masz od dwoch miesiecy. Przewlekla infekcje moze byc trudniej wyleczyc, ale da sie, idz do lekarza w sprawie tej nadzerki i uplawow, naprawde nie mozna bagatelizowac takich spraw.

Gość gość
macica pochwy :) czy chodzilo o macicy, pochwy w sesie macicy lub pochwy

Gość Agatyncia
Nie myśl o raku i się nie zadręczaj tylko biegiem do ginekologa. Musi Cię zbadać, może pobrać wymaz na posiew, a jeśli to wciąż nadżerka to porozmawiaj z nim o wymrażaniu lub wypalaniu tego paskudztwa. I zacznij łykać lacibios femina z dwoma szczepami bakterii kwasu mlekowego na odbudowanie właściwej mikroflory pochwy, której równowaga jest niezbęda dla zachowania zdrowia dróg rodnych. Będziesz mogła go też łykać podczas ewentualnego leczenia infekcji intymnych a nawet przed i po zabiegu usunięcia nadżerki.