Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest Wasz najwiekszy problemna obecna chwile

Polecane posty

Gość gość
Zakochałam się w zajętym chłopaku i mi smutno. Nie chcę mu zniszczyć związku, ale cierpliwie czekam, aż sam go zakończy :> Mam taką nadzieję... :( Ale przez to nie mogę się skupić na nauce do sesji.

Gość gość
Wszechogarniający niefart i stres. Choroby, problemy finansowe, brak możliwości złapania oddechu i zdystansowania się, spokoju ducha i owocnej pracy. Rok 2013 był pechowy ale 2014 niczym się nie różni jak na razie a nie zapowiada się szczęśliwie.

Gość gość
u mnie to samo, tez myslalam ze 2014 bedzie super ale cos to cienko widze, no jak moze byc dobrze jak wywalili mnie wlasnie z pracy po 6 latach :-( do dooopy

Gość gość
uzaleznienie od Kafeterii :P

Gość gość
ech sporo ich, długo by wymieniac najważniejsze to jednak zdrowie córki

Gość gość
miśka a co jest Twojemu dziecku?

Gość gość
jestem rozwiedziona i kolejny facet po 1,5 roku mnei olal;/

Gość gość
@ 14:32 za co?

Gość gość
brak kasy, choroba moja, złe relacje z moimi rodzicami, małe mieszkanie (dzieci -nastolatki się kłócą mieszkając w jednym pokoju), zbyt mało sexu, brak przyjaciół, brak wyluzowania się, życie w ciąłym stresie, takie przyziemne sprawy, szara rzeczywistość. Wbrew temu jakoś można żyć. Są poważniejsze problemy;) chociaż czasami mnie to nie pociesza:(

Gość gość
-3 egzaminy w sesji :] -umowa zlecenie i stawka 8 zł netto/h :o praca od pon - pt. nie -wyrabiam powoli :o -brak możliwośc***odjęcia lepszej pracy :o -brak kasy :o ... -co miesiąc wydaje 1400 zł z chłopakiem na mieszkanie gdzie -mogłabym już urządzać swoje, ale żaden bank nie udzieli nam kredytu :o - mój ojciec chleje tyle moich problemów.

Gość gość
fajnie by bylo wrocic i byc znow dzieckiem, wracac ze szkoly i jezdzic na rowerze do nocy... doroslos to jedne wielki stres i siwe wlosy.

Gość gość
problem z mieszkaniem, problem z opieka do dzieci, samo zycie samo zycie

Gość gość
"fajnie by bylo wrocic i byc znow dzieckiem, wracac ze szkoly i jezdzic na rowerze do nocy... doroslos to jedne wielki stres i siwe wlosy" nawet nie wiesz jak sie z toba zgadzam :-( czasami zamykam oczy i wracam do tych chwil kiedy bylam dzieckiem ech... ale widzicie ile jest tych madrych dzieci, ktore wiedza co dalej robic w zyciu kazdy madry, nie chce sie uczyc, konczy sie gownianie bez dobrego zawodu itd. Gdybym miala ten rozum co teraz i 18 lat...

Gość gość
moim problemem jest to ze niemam dziewczyny i jestem na forum codziennie i wklejam zdjecia dziewczyn z ciapakami.najgorsze jest to ze chce sie zmienic ale niepotrafie :(

Gość Gosc od roweru
To ile masz lat teraz? Skad jestes? Ja mam 31. I nie mowie ze nie radze sobie w zyciu poprostu , widze co sie dzieje do okola problemy stresy, ludzie sobie nie radza z codzienniscia.

ciekawe co byscie mowili jakbyscie urodzili sie gdzies w afryce i nie mieli czystej wody do picia nie mowiac o pozywieniu albo w chinach z**********i w fabryce po 16 godzin na dobe za 10 dolarow miesiecznie albo w takich indiach i zostali porwani w wieku 4 lat na handel dla prostytucji. to sa dopiero probelmy... my to mamy szczescie ze urodzilismy sie w europie.

Gość gość
moj problem na te chwile to zorganizowanie urodzin mojemu synkowi na prawie 20 dzieciakow

Gość elainna
A ja tam mam wspaniale zycie :) nie mam zmartwien i nie szukam ich, owszem zawsze moze byc lepiej, ale ciesze sie tym co mam i dzieki pozytywnemu nastawieniu do swiata wszystko sie toczy idealnie

Gość gość
a ja mam od roku problem z corka! gdy skonczyla 18 lat tak bardzo sie zmienila. w kolko klotnie i pretensje o wszystko do mnie. nie chce mi sie zyc normalnie. ona tak zatruwa mi zycie.

Gość gość
poród którego się przeraźliwie boję :(

Gość gość
bulimia, depresja i brak mieszkania to mój problem od 10 lat i juz chyba na zawsze :(

Gość gość
do tej od bulimi - na pewno jest inna przyczyna, jakaś głębsza twojej choroby, ja miałam bulimię, leczyłam się i nic, a jak zerwałam z nieodpowiednim partnerem to po miesiącu nie miałam żadnych zaburzeń odżywiania i nei musialam się leczyć, jadłam normalnie, waga się unormowała, nie myslałam o rzyganiu, dietach, to właśnie tamten facet mnie dołował i niszczył

Gość jestzleinicsieniedazrobic
kredyt jeszcze na 35 lat. co miesiac 2 tys. dla banku :) we CHF :((

Gość gość
tak, przyczyna tkwi w dzieciństwie i moich relacjach z matką mam do niej mnóstwo żalu, mimo że nie mieszkam z nią od kilku lat tkwi to we mnie, bo ma przełożenie na moją teraźniejszość

Gość gość
przewlekła choroba - łzs + trądzik, nerwica.

Gość gość
Brak pracy, ciagle wydatki: teraz tv sie zepsul, czajnik, maz mandat 'zarobil', karte musi wyrobic do pracy itd. A gdzie jeszcze stale wydatki (czynsz, jedzenie, rachunki, dojazdy...) Ciezko jest :( Nic nie da sie odlozyc, nawet jak razem pracujemy, bo ja zarabialam marne grosze... Praktycznie zero przyjemnosci :( Wyjsc, zakupow... Wiem, ze ludzie maja gorzej, no ale my ciagle tez pod gorke mamy...