Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy sytuacji

Lekcje u prostytutki

Polecane posty

Gość ciekawy sytuacji

Witam, mam pytanie do znawców tematu, otóż jeśli chodzi o sex/całowanie itp to nie owijając w bawełnę jestem cienki w te klocki, partnerki jak do tej pory (nie było ich wiele ;p) też za specjalnie nie podszkoliły mnie w tej sztuce. Na zachodzie popularne są "szkolenia" oferowane przez prostytutki, jednak w Polsce nie spotkałem się z takimi typu ogłoszeniami. Wiec moje pytanie jest takie jeśli bym poszedł do "pani profesjonalistki" i w rozmowie powiedział coś w stylu "czy by mnie nie podszkoliła" i zaproponował parę spotkań tego typu myślicie że by się zgodziła i nie rozbawiło by ją to? Pytanie skierowane głównie do bywalców takich miejsc którzy po prostu wiedzą o co chodzi

Gość gość
Zapomnij o całowaniu się z prostytutką. Zapomnij o namiętności z prostytutką. Byłem parę razy na k*****h i więcej nie pójdę. Wolę poderwać sobie dziewczynę. K***y są kiepskie. Zrozum chłopie, że one są w pracy i możesz wyglądać jak Adonis a będą i tak leżeć jak kłody. Niektóra tam się trochę starają, ale daruj sobie, mówię ci. Znajdź sobie namiętną laskę, która ma ochotę na sex i tyle. Znajdź też w sobie namiętność, a żadne lekcje nie będą c***otrzebne. W sexie podstawa to namiętność.

Gość gość
Tak jak w piosence "...żadna prostytutka nie całuje nigdy w usta"

Gość gość
jak mi zaplacisz to tez moge cie podszkolic :D

Gość gość
gimnazjalistki za kasę na pewno cię podszkolą.

Gość gość
o ja pie... co ty facet potrzebujesz instrukcji jak do obsługi tokarki!!! kazda kobieta jest inna i lubi co innego

Gość anastasja potocka
zapraszam do wawy, konkretnie na wiejska

Gość gość
najgorsze w tym wszystkim, że Ci nie da duuupy bez kondoma, a seks z gumą na ch**ju, to tak jakbyś lizał cukierka przez grubą szybę! Do buzi nie weźmie, do c**yy nie da się spuścić, toż już lepiej zwalić se konia i kilka stuwek zostanie.

Gość gość
ostatnia odp genialna

Gość gość
kup se lalkę za 7,5tys$ sterowaną komputerowo, żadna k***a jej nie dorówna: kwili, delikatnie poci się, skóra aksamitna, rusza duupą jak zaprogramujesz, w pochwie idealny poślizg. Masz ją do dyspozycji 24h/dobę, nigdy ją głowa nie boli, nie ma miesiączki. Jedyny mankament to cena i waga 50kg, gdyż trzeba ją często kąpać lub irygować pochwę, więc jeśliś cherlak to jej nie zaniesiesz do łazienki na zabiegi higieniczne.

Gość gość
no weź k****a przerób to z mamą 🖐️

Gość anastasja potocka
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.👄

Gość gość ze stolicy
ale mam ochotę wylizać pupę jakiemuś przystojniakowi 💤

Gość gość
Chcesz błyszczeć w towarzystwie? Co za pytanie - na pewno TAK - www.alphadream.pl hit z Usa już dostępny w Polsce.

,,Do buzi nie weźmie,'' Prostytutka do buzi nie weźmie...:D Biorą i to bez gumy. Całuja sie jak im dopłacisz, a niektóre nawet przystaną na seks bez gumy... dlatego są w duzej grupie ryzyka hiv...

,,Wiec moje pytanie jest takie jeśli bym poszedł do "pani profesjonalistki" i w rozmowie powiedział coś w stylu "czy by mnie nie podszkoliła" i zaproponował parę spotkań tego typu myślicie że by się zgodziła i nie rozbawiło by ją to?'' Zgodziłaby się na pewno(łatwy zarobek, bez umęczenia się)... ale czy by dobrze nauczyła.? Lepiej ucz się seksu z normalną partnerką.

Szczególnie, że to teoche obciach dla faceta, uczyc sie seksu od k***y;) No i niektóre potencjalne partnerki mogloby to w przyszlości odstręczać- musiałbyś ukrywać. Bez sensu. Już lepiej sobie jakiś dobry poradnik o erotyce zakup. A i tak z nikim nie nauczysz sie tak dobrze, jak z ukochaną partnerką metodą prób i błędów.

Gość leniwa lama
"Profesjonalną panią" i jej koleżanki z branży znajdziesz w "Sekswirówce". To jest książka napisana przez Polkę pod pseudonimem. Przeczytaj, to ci się odechce, bo te dziewczyny nawet nie mają się czasu umyć po poprzednim kliencie.