Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tani i dobry wózek 3w1

Polecane posty

Gość gość

Witam Szukam w miarę taniego i dobrego nowego wózka czy możecie mi jakiś polecić? Na allegro jest mnóstwo ofert ale nie chce w ciemno kupować bo jak to w życiu inaczej wygląda na obrazku i jest opisane a inaczej może być w rzeczywistości.

Gość gość
3 w1 to nie wiem ,może 2 w1 już bardziej bo nie wierzyłabym w bezpieczeństwo fotelika-nosidła od kompletu taniego wózka bo czesto to jakieś g******e tandetnie wykonane nosidła. ale jak tanie to x lander widziałam na all nowe 3w 1 na 1500zł ,jedo te jak mają dobry fotelik więc są droższe ,tako warrior. znany dużo jeździ nie jest drogi .

Gość gość
a musi byc koniecznie nowy?niektorzy naprawde dbaja i szanuja i moglabys kupic wozek uzywany w idealnym stanie i nowy fotelik np.

Gość gość
babyactive elipso lub minimo ale fotelik do tego jakiś inny niż z zestawu np maxi cosi

Gość gość
Zależy co dla kogo znaczy tani. Widziałam nawet i za 900. Ja osobiście kupuję za ok.1500. Ale zobacz sobie najpierw w sklepie stacjonarnym

my zdecydowaliśmy się na tutek grander 3w1 widzieliśmy na żywo i bardzo nam się podoba

Gość gość
interesuje mnie wózek tak do 1000zl nie więcej. jak możecie to wklejcie jakieś linki z allegro lub jakieś zdjęcia. a 2w1 do 800zł jeśli już

Gość gość
sproboj wylicytowac :) mnie sie udało kupic nowy wozek 3w1 za 380zl, ten sam nowy kosztowal 800zl. jest super bo jest duzy o gleboki, idealny na zime :)

Gość gość
dobry pomysł z licytowaniem dzięki ;)

Gość gość
poszukaj na allegro, coś tam pewnie znajdziesz, albo kup używany w tej cenie ale z jakiś lepszych

Gość gość
Ja bym ci radziła dać sobie spokój z nowym wózkiem, jeżeli chcesz dać za niego 1000zł. Wiem, bo ja się na czymś takim właśnie "przejechałam". Koniecznie chciałam nowy i niedrogo. Bo nowy to zawsze nowy....Aha, wózek zepsuł się po 3 miesiącach wcale niezbyt częstego użytkowania. Kupiłam w tej samej cenie używany wózek dobrej firmy. W świetnym stanie, jak nowy. Przetrwał dwójkę dzieci i za chwilę będzie dla trzeciego.

Gość gość
wpisz sobie np. eco allivio

Gość gość
ja kupiłam zipp adbor, dałam 1000 zł, bez fotelika-nosidła jakoś 850 chyba a z 1000 :)

Gość gość
aha używałam zipp adbor 6 miesięcy (3 miesiące głęboki, 3 miesiące spacerówkę) ale ogólnie 3w1 są ciężkimi wózkami i kupiliśmy normalną spacerówkę, tamten czeka spakowany jak nowy dla drugiego. Jeszcze na koniec zbujałam że coś nie tak z kołami jest i powymieniali łożyska itp. Wszystko w ramach gwarancji

Gość gość
zauważyłam, że te tańsze wózki do tysiąca zł są takie tandetne wielkie z brzydką tapicerką, chyba, że mi się tylko nie podobają albo nie widziałam nic ładnego :P autorko może poszukaj na tablica.pl używanego, może coś będzie w Twoim mieście i będziesz mogła spokojnie obejrzeć.

Gość gość
ooooooo jezu ,wolałabym na rękach nosić .

Gość gość
do 15.04 a nie masz tam jakiegoś komisu

Gość gość
to kupcie sobie wozek za 4 tys i juz bogaczki jak wam sie nic nie podoba

Gość gość
do 15;04 fajny wozek mi sie podoba nowy i nie taki drogi po co kupowac drogie wozki jak dziecko i tak wyrosnie z niego chyba dla lansu przed rodzina i sasiadami hahah a te co woza dzieci do 3 roku zycia w spacerowce sa p********.

Gość gość
poczytaj na bangla opinie o matti to ci się od razu odechce

Gość gość
ja mam babyactive ballerina i bardzo sobie chwalę

Gość gość
ja mam mikado aston bodajże , kosztował około 1000zł , jestem z niego bardzo zadowolona ;)

Gość gość
z czystym sercem mogę polecić passo, ja swój kupiłam za niecałe 1200zł jak na razie jestem bardzo zadowolona

Gość gość
a co sadzicie o Qunni buzz? nowy model ?

Gość gość
up up