Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmatkazla

Ktos uzywal rurki WINDI ale sie spisalam

Polecane posty

Gość gośćmatkazla

na opakowaniu bylo napisane ze do jednorazowego uzytku, na allegro zamowilam w wyprawce kilka sztuk ale nie doczytalam ze to jednorazowe:| uzywalam jednej jak corka miala gazy czy nie mogla zrobic kupki kilkanascie/dziesiat razy, potem mylam i wyparzalam...na opakowaniu-dopiero teraz przeczytalam ze to jednorazowe! mam nadzieje ze nic zlego nie zrobilam...

Gość gość
No nic się nie stało, ale teraz czytaj najpierw to co widnieje na opakowaniu, a później bierz się za korzystanie. I nie korzystaj z windi tak często.

Gość gość
ja korzystam z rurek sporadycznie, ale do dzis chwale dzien, kiedy je kupilam. baaaardzo pomagaja. kupilam 2, myje, wyparzam i uzywam od nowa. ni sie nie dzieje.

Gość gość
Ale wy macie tok myślenia. Super, że nic się nie dzieje. Róbcie, więc tak dalej i czekajcie aż się zadzieje.

Czym się przejmujesz? Na opakowaniu jest tak napisane, aby kupować cały czas nowe i aby producenci zarabiali. Bez przesady, te rurki windi zrobione są z naprawdę dobrych materiałów. Ja używałam i wyparzałam cały czas, wymieniałam opakowanie raz na miesiąc. I nic się nie stało. Córka zdrowa.

Gość gość
mi w aptece "pan magyster" powiedział, że to nie higieniczne :D na co ja się go spytałam, czy termometr też mam za każdym razem nowy kupowac?

Gość gość
Same sobie na gazy wsadzajcie to :o boszzzz