Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiooo

Normalnie brzydne z dnia na dzien poczatek czwartego miesiaca

Polecane posty

Gość mimiooo

Witam jestem na poczatku czwartego miesiaca a patrzec na siebie nie moge na mojej twarzy jest tyle pryszczy ze masakra normalnie pryszcz na pryszczu wypadajace wlosy

Gość gość
Współczuję, ja mam to szczęście że zero pryszczy i paznokcie się bardzo wzmocniły więc mam długie i ładne. Tyle że przytyłam już sporo i pewnie w tych "książkowych" 12kg się nie zmieszczę

Gość mimiooo
A w którym tygodniu jestes?

Gość gość
28 tydzień więc już dalekooo

Gość mimiooo
No to daleko. Ja w pierwszej ciązy przytyłam 20 kg

Gość gość
Ja urodziłam chłopca i cere miałam idealną- a przed zmagałam się z trądzikiem, byłam tym zachwycona :) Czytałam gdzieś że kobieta która ma urodzić córke często ma problemy z cerą, wpływ hormonów.

Gość gość
No ja w tym 28tc mam 10kg na plusie ale czytając kafeteryjne mamy można wywnioskować, że to dużo bo wszystkie to po 4 kg tyją. U mnie ogólnie wszystko na plus jeśli chodzi o wygląd bo tak gładkiej twarzy i tak ładnych pazokci nigdy nie miałam. Ciekawe tylko co będzie po ciąży

Gość gość
To ja od ładnej cery. Ja będę miała dziewczynkę,dwa razy potwierdzone w tym na usg4d a moja babcia twierdzi, że za ładnie wyglądam na dziewczynkę..... myślę, że to trochę zabobony:)

ja też z dziewczynką w ciąży a cera bardzo mi się poprawiła choć wydaje mi się, że też trochę zbrzydłam, oczy jakoś mi się tak zapadły i są bardzo mocno podkrążone. Bez makijażu nie wyglądam za ciekawie :) 30 tydzień i ok 8 kg na plusie.

Gość Trojmiasto
Mowi sie ze jak kobieta jest w ciazy z dziewczynka to zawsze corcia odbiera jej urode a z chlopcami sie pieknieje ;)