Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zmienic opinie u ludzi

Polecane posty

Gość gość

mam opinie szmaty. wszystko przez to, że kiedyś spotykałam się z żonatym. Bardzo tego żałuję, chciałabym żeby ludzie tak o mnie nie mówili bo to już przeszłość. zmieniłam się. wiem, że byłam głupią suką, że tak robiłam. Nigdy w zyciu nie powtórzę tego.

Gość gość
zależy mi żeby to szybko im wyszło z pamięci. Ludzie nawet nie dają mi szansy pokazać się z innej strony ... nawet nie mam przez to faceta, bo jego znajomi powiedzieli mu żeby się ze szmatą nie spotykał... k***a

Gość zajazd u fannie
przede wszystkim po co? w koncu to nie ty zonie cos obiecywala, prawda?

Gość gość
Nie da się - nie siedzisz w głowie ludzie. Latanie za ludźmi, nadskakiwanie i pokazywanie jaka jesteś fajna dziołcha - wygląda groteskowo i śmiesznie. Ktoś ci sprzedał złą radę.

Gość gość
no nie ja. Ale ludzi nie rozumieją, że nie tylko ja jestem winna w tym wszystkim. Nie dają mi szansy, mówią ,,puszczalska'' i tyle...

Gość gość
*nie siedzisz w głowie ludzi

Gość gość
nie mam zamiaru za nimi latać i ich błagać o coś. po prostu nie wiem jak to zrobić zeby widzieli we mnie normalną dziewczynę a nie k***iche.

Gość szaman artysta
mieć ich w d***e,wsystkich,jak dobra d********* tyle w temacie...

Gość gość
no ale czemu ludzie i ten facet zyją przeszłościa? k***a człowiek się uczy na błędach, ja się przynajmniej nauczyłam...

Gość gość
może kiedyś znajdę, tylko że teraz mi on w głowie siedzi. A jemu to że spałam z żonatym. w sumie mu się nie dziwie, że tak mysli. ale może jakby mi dał szanse to by się przekonał, że jestem normalnym człowiekiem...