Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co przy talb anty

Polecane posty

Gość gość

czy przy tabsach bierzecie cos? czy asekurela działa??? pytam te panie które stosowały. czy może sa jakieś inne środki co likwidują skutki uboczne brania tabl anty

Gość gość
Przy tabsach pomaga gorące bzykanie

Gość gość
Każda kobieta reaguje inaczej na tabletki hormonalne. Ja zażywam już dwa lata te same tabletki, czuje się po nic dobrze, nie przytyłam, na początku miałam problem jedynie z częstymi podrażnieniami intymnymi. Znajoma z pracy poleciła mi provag, dzięki niemu nie miewam infekcji intymnych czy problemów z pęcherzem. Czy wymieniony przez Ciebie produkt pomaga, ja nie stosowałam więc wypowiedzieć się nie mogę.

Gość gość
zależy o jakie skutki uboczne ci chodzi, mi przy pigułkach spadło libido prawie do poziomu zerowego i mój ginekolog powiedział, że na to nie ma żadnego środka więc nie próbowałam nic brać, tylko pigułki odstawiłam. Jeśli chodzi o osłonę układu pokarmowego i płciowego to wtedy jak jeszcze pigułki miałam to też właśnie lekarz o tym provagu mi mówił. Poczytaj może na ich stronie internetowej.

Gość gość
U mnie nie działały żadne środki osłonowe, więc tabletki w końcu odstawiłam. Nie chciałam się dłużej męczyć. Wróciliśmy do prezerwatyw i dodatkowo wyznaczam sobie owulacje testerem Afrodyta

Gość gość
Ja zażywam od roku tych samych pigułek i czuję się po nich dobrze.Jedyne z czym miałam problem to suchość pochwy ale i tutaj ginekolog od razu dobrze mi doradził, bo kazał mi zrobić 7-dniową kurację Hydrovagiem. Globulki natychmiastowo pomogły i problemu z nawilżeniem już nie odczuwam. Teraz profilaktycznie stosuję 1-2 globulki tygodniowo i tabletek też nie odstawiam, bo dzidziusia na razie nie planuję

Gość gość
Przy antykoncepcji tylko ciepła c**ka

Gość Ula2323
Mnie ginekolog polecił harmonellę, której skład został dobrany aby przeciwdziałać skutkom ubocznym antykoncepcji hormonalnej. Chroni serce, wątrobę, poprawia kondycję włosów, skóry i paznokc****omaga w utrzymaniu prawidłowej masy ciała a ponadto jest rekomendowany przez Polskie Towarzystwo Badań nad Miażdżyca.

Gość gość
Ja podobnie jak Ula, od 3-ch miesięcy biorę Harmonellę. Zalecił mi ją mi mój ginekolog i dał próbki. Na początku nie wierzyłam i nie bardzo widziałam różnicę, ale jest tania to pomyślałam, że mogę spróbować i zakupiłam kolejne opakowanie. Zauważyłam, że zmniejszyły mi się pajączki na udach i pod kolanami, więc będę stosowała nadal bo ma fajny skład i nie muszę się martwić o witaminy

Ja przy pigułkach miałam problem z suchością pochwy i bolesnymi stosunkami. Niestety bardzo nieprzyjemne uczucie.U mnie sprawdził się Hydrovag, który polecił mi mój ginekolog. Globulki zawierają dużą ilość kwasu hialuronowego, więc bardzo dobrze nawilżają i dbają o okolice intymne. Dodatkową zaletą globulek jest to, że świetnie się wchłaniają i nie brudzą bielizny

Gość gość
Najlepszy byłby dobry masaż cipki i obyłoby się bez globulek.

Gość gość
Nie brałam kiedyś niczego i tabletki powodowały, że czułam się źle. Przytyłam i moje libido znacznie zmalało. Potem zaczęłam stosować właśnie asequrelle i jest znacznie lepiej. Nie mam już skutków ubocznych.

Gość Basia2626
Ja najbardziej bałam się o serce i układ krążenia, ponieważ stosując antykoncepcje hormonalną zwiększa się ryzyko choroby zakrzepowo-zatorowej. Ostatnio ginekolog polecił mi abym dodatkowo zastosowała suplement diety harmonellę, która właśnie chroni serce i naczynia, wątrobę, poprawia kondycję włosów i paznokci, pomaga w utrzymaniu prawidłowej masy ciała. Myślę że to dobre rozwiązanie przy terapii hormonalnej.

Gość Migea
Ja tez stosuje Harmonellę, z tych samych powodów, o których pisano już powyżej. Poza tym przekonuje mnie skład i wpływ poszczególnych składników na organizm: http://www.harmonella.info/Harmonella poczytaj i sama oceń czy warto.

Gość gość
Dostałam próbkę harmonelli od mojego ginekologa, pierwsze co zauważyłam to poprawa paznokci, stały się mniej łamliwe a na nogach spostrzegłam że mam mniejszą ilość pajączków.

Gość gość
o asekurelli słyszałam, ale nie stosowałam, biorę harmonellę, bo miewałam wahania wagi podczas brania tabletek, poza tym chroni wątrobę