Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYPISUJCIE wasze HITOWE PRODUKTY KTORE ODKRYLISCIE W BIEDRONCE I LIDLU

Polecane posty

Gość gość

JA polecam maslo z biedronki i tunczyka z lidla nixe.boski

Gość gość
Z biedronki uwielbiam świece LARISSA- są rewelacyjne zawsze gdy jestem to je kupuję mają niesamowite zapachy i utrzymują się do 30godzin tanie są owoce i takie mydło w płynie LINDA 1l, a i pyszne są batoniki dietetyczne vitanela:) LIDLA jeszcze nie ma w mojej okolicy.

Gość gość
ALE TE SWIECZKI ZA ZDROWE NIE SA PEWNO Z CHIN

Gość gość
porobka Bounty :D

Gość gość
nie to jest nasza polska produkcja

Gość gość
Wiśniówka Soplicy

Gość gość
Wszystko prawie w biedronce jest polskiej produkcji. W lidlu sa super produkty do czyszczenia z W5. Wszystkie polecam. Kupiłam tam za 3,99 płyn do mycia naczyń taki skondensowany że do wymynia wystarczy kropla i mam go już ponad rok.

Gość gość
W Biedronce masło 375 gram, płyn do udrażniania Attack, jogurt Tola, chleb chrupki, W Lidlu parówki wieprzowe, serek wiejski, mleko 2%, chleb smakowy, sery żółte plastrowane, pierogi z mięsem, woda mineralna Saguaro,

Gość gość
akurat saguaro to dno. Woda zeby nie wypłukiwała nam z organizmu subst odżywczych musi miec ponad 1500 mikroelementów/litr. Jest taka w lidlu nowa ktora kosztuje grosze a tyle mikroelementów ma

Gość gość
kozi serek do smarowania z Lidla poezja :)

Gość gość
a ten kozi serek z lidla to jaka firma tez chce sprobowac..ile kosztuje kochani?

Gość gość
Ten kozi serek to masakra.wali capem, fuj. Myslalam, ze zwymiotuje. Kosztuje 5 zl

Gość fdsdfsdsf
szczerze ? Nie kupuje w biedronce . Wole mieso w miesnym chleb - prosto z piekarni . Mam taki sklep gdzie tylko pieczywo sprzedają . .Hipermarkety to badziew- nic tam dobrego nie ma

zawsze jak jestem w Polsce to w biedronce kupuję Żubrówkę litrową. Tak to nigdy nie robię zakupów w tego typu sklepach.

Gość gość
W BIEDRONCE ?BUHEHEHE CHYBA SNICIE TO SYF

Gość gość
A ja lubie wode dekade,chipsy ogólnie wszystko jest ok

Gość gość
Z Biedry to napój probiotyczny Aktiplus, Cola Original (choć rzadko spożywam tego typu napoje), sok pomidorowy, sok owocowo-warzywny, sól morska do kąpieli, parówki wędzone. Z Lidla jak ktoś wyżej napisał produkty czyszczące W5, niektóre wędliny pakowane, lubie ich batoniki coś a'la Twix (nie pamiętam nazwy), sok warzywny (choć dawno nie widziałam), sok pomidorowy.

Gość gość
z lidla, kielbasa dlugo dojrzewajaca (taka z biala skorka) z orzechami wloskimi, mniam

Gość gość
Draze kokosowe Korsarz z Biedronki. Kultowy produkt Kafeterii :D

Gość gość
Z biedronki: - ciasto drozdzowe - ciasto francuskie - parówki wieprzowe - serek wiejski duże opakowanie - mozarella male kulki - masło mleczne dolina - chusteczki dada - detergenty -mrozonki(warzywa na patelnie) Dużo kupuje w biedronce, także art do domu typu: naczynia, garnki, dywaniki, poduszki itp oraz agd: ekspres do kawy, toster i wiele innych rzeczy. Polecam art z biedronki bo są naprawdę b.dobrej jakości. W lidlu kupuje czasami warzywa ale sporadycznie bo mają drogo

Gość prawictwo pospolite128
mieso kupuje sie tylko i wyłącznie w miesnym .. W hipermarkecie sprzedają tylko syf ktorego nawet pies nie zje CZy mozna kupic cos dobrego w hipermarkecie ? Nie wiem ? Moze pomidory ?