Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzanka94

Pomocy

Polecane posty

Gość Grzanka94

Cześć, ostatni okres miałam 25 grudnia ( tak jak sobie obliczyłam tak też przyszedł ) po okresie zawsze odliczam sobie dni kiedy są nie płodne i wtedy w ogóle nie zabezpieczam się z mężem. Okres wypadał mi na 16 stycznia zawsze mam regularnie. Dziś jest 22 okresu dalej nie mam . Brzuch pobolewa mnie podobnie jak przed okresem ale raz na jakiś czas, za to piersi mega mnie bolą ! Pochłaniam żarcie jak świnia (hehe) . Nie wiem czy nie za wcześnie na test. Do tej pory kochałam się bez zabezpieczeń. Czy mogę być w ciąży? Czy miałyście podobne objawy jeśli bylyście ?

Gość Mileczkaaa
Masz miesiączkę co 21-22 dni?

Gość Grzanka94
Co 23 dni ...taki mam durny cykl

Gość Mileczkaaa
to możesz próbować zrobić test z moczu, a najlepiej betę z krwi :) powodzenia! ps: objawy miałam podobne ;)

Gość gość
Nie miałam nic z tego co opisujesz. Ale u każdego może byc inaczej/

Gość Grzanka94
No a nie uważacie że na test jest za wcześnie ? Czytałam że trzba mieć odpowiednią ilość beta HCG a na początku ciąży jest go minimalnie,

Gość Grzanka94
jesteście tu jeszcze ? :( Strasznie się denerwuj*****ardzo bym chciała to dziecko a nie chce się niepotrzebnie nakręcać :(

Gość Mileczkaaa
Grzanka, testy najlepiej robić w terminie spodziewanej miesiączki, a Ty już jesteś po. Spróbuj! chociaż ja bym poszła na betę ;), jesteś już prawie tydzień po terminie miesiączki, a Twoja ciąża byłaby już w 4 tygodniu więc beta musi coś wykazać! Nie panikuj tylko leć po test, a jutro rano na badanie ;)

Gość gość
Kupiłam test , jutro rano go zrobię . Jestem taka podenerwowana . Trzymaj kciuki :)

Gość Grzanka94
Niechcący odpisałam jako gośc ;)

Gość gość
Dni płodnych się nie wylicza, powinnaś dokładnie obserwować swój organizm - owulacja może się przesunąć. Fajnym rozwiązaniem może być też tester owulacyjny np na ślinę