Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się wygląd polskich mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Przykro mi, ale 99% jest nie w moim typie. Duzo bardziej przystojni sa Niemcy na przykład, mają ostrzejsze rysy twarzy a Polacy ? Nalana twarz, tępa mina, wzrost ok 170, maly brzuszek. Masakra jednym słowem, nie pamietam kiedy ostatnio spotkałam w Polsce NAPRAWDE przystojnego faceta. Nie modnisia w rurkach i nie napakowanego koksa. Mężczyźni popadają w skrajności albo zniewiesciały albo mutant a przeciętni to jeden wielki rzyg jak wy możecie z nimi seks uprawiać?

Gość gość
Mój pies jest bardziej inteligentny niż Ty :D

Gość gość
wg badań Polacy, Rosjanie, Anglicy i Irlandczycy są najbrzydszymi mężczyznami świata :D I ja się pod tym jak najbardziej podpisuję! :D

Gość gość
No ale tak , grunt to założyć głupi temat i twardo trzymać się swoich argumentów wtedy czarna masa z kafe rozpocznie wygłaszać swoje mądre teorię w różnych dziedzinach życia :classic_cool:

Gość 0 Terenia 0
Bo Polacy naprawdę znacznie odstają od standardów europejskich 😴 Twarz półgłówka no i ten wieśniacki styl... albo jakieś sweterki w paski, przetarte jeansy, wieśniackie mokasyny z czubem albo jakieś burackie dresy, no jeszcze są piz/dowaci faceci którzy niestety w niczym nie przypominają zadbanych Niemców czy Holendrów 🖐️ Ogólnie Polacy raczej nie mają wiele do zaoferowania, dlatego ja wybieram mężczyzn z zachodu na poziomie do którego polaczki nigdy nie dobiją 😴

Gość gość
terenia nie wiem jak wygladasz ale jesli wygladasz jak modelka to zaloze sie ze na pierwszej randce pojdziemy do lozka. Bez przymusu, sama mnie zaciagniesz.. Jeszcze nie spotkalem ani jednej kobiety w swoim zyciu ktora dalaby rade mi sie oprzec..:D:D:D Takze nie uogolniaj mala..

autorko - ale co kogo twoje zdanie obchodzi, hm? mi sie nie podoba sporo nacji z wygladu, ale tez nie ma obowiazku umawiac sie z nimi na randki , co nie? jak c***olacy nie pasuja to przerzuc sie na takich co cie zadowola - proste;-)

Gość gość
ROR - ile masz lat i skad jestes?

" [zgłoś do usunięcia] gość ROR - ile masz lat i skad jestes?" xxxx chcesz takie info ode mnie a nawet "prosze" zapominasz dopisac???;-))) ;-) a co jestem o cos podejrzana, ze musze takie dane osobowe podawac, hm?;-)

Gość gość
Zastanawiam sie czy Cie zabrac na kawe czy nie :)

Gość 0 Terenia 0
22.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość "zaloze sie ze na pierwszej randce pojdziemy do lozka. Bez przymusu, sama mnie zaciagniesz.. Jeszcze nie spotkalem ani jednej kobiety w swoim zyciu ktora dalaby rade mi sie oprzec" Hahaha! Śmiech na pustej sali 🖐️ Pamiętaj, że to jak wyglądasz, a to jak myślisz że wyglądasz to dwie różne sprawy, no ale bardzo dobrze wiem, że polscy faceci wbili sobie do głów że są bardzo przystojni, nawet nie wiem skąd to się u nich wzięło :D Poza tym na pewno taki amant i dżolero jak ty napie/rdalałby teraz w klawiaturę na babskim forum zamiast bajerować laski mhm 😴

Gość gość
Czarna masa w akcji :D

Gość gość
Terenia, czasem trzeba sie skupic na pracy ;) a kobiety na randki mam w kolejce na nastepne 2 weekendy.;)

" [zgłoś do usunięcia] gość Zastanawiam sie czy Cie zabrac na kawe czy nie usmiech.gif" xxx zabrac to ty mozesz co najwyzej wlasna torbe;-) a mnie to mozesz zaprosic - ale i tak nic z tego, nie ejstes w moim typie;-)

Gość gość
Terenia oto moja fotka. Gwarantuje ci ze nie będziesz mogła oprzec się mojemu urokowi. Chętnie wpisze cie w kalendarz spotkań za 2 tygodnie ;) oto ja http://pokazywarka.pl/wtn55j/

"Pamiętaj, że to jak wyglądasz, a to jak myślisz że wyglądasz to dwie różne sprawy, no ale bardzo dobrze wiem, że polscy faceci wbili sobie do głów że są bardzo przystojni, nawet nie wiem skąd to się u nich wzięło smiech.gif" xxxx a ja wiem ;-) to sie wzielo z braku partnerstwa i patriarchatu;-) i potem im sie wydaje ze sa takim lupem samym w sobie ze tylko beda wybrzydzac ktora i dokad 'zabrac" ;-) ;-) ;-)

Gość gość
ROR - boisz sie konkurencji ?;) To ile masz tych wiosen, hmm?

" [zgłoś do usunięcia] gość Terenia, czasem trzeba sie skupic na pracy oczko.gif a kobiety na randki mam w kolejce na nastepne 2 weekendy" xxxx jasne ;-) a ja mam tyle pieniedzy, ze nie mieszcza mi sie na koncie i musialam drugie zalozyc ;-) ;-) ;-) ;-)

Gość gość
Ludzie jetescie straszni, wstawiacie fotki jakiegos bedaka na forum, co za gnojki :)

Gość gość
ROR - nie wierzysz mi dla zasady czy po prostu obawiasz sie ze to moze byc prawda?? A ztym juz bedzie Ci ciezej sobie poradzic ?:P

"gość ROR - boisz sie konkurencji ?" xxxx skoro juz uzywamy teminologii sportowej to zeby wziac udzial w wyscigu i chciec/probowac pokonac konkurencje to jeszcze trzeba w tym widzic sens, np. atrakcyjna mete - a ja tutaj tego nie widze;-) a i taka tania manipulacja to naprawde jest zabawna ;-) xx "To ile masz tych wiosen, hmm?" xxx a dlaczego zakladasz ze zyje w strefie w ktorej panuja cztrey pory roku, hm? widzisz potykasz sie sam o siebie;-) ;-)

Gość dodamze2
nie widziałam nigdzie na świecie tak brzydkich facetów jak w Polsce, żeby to chociaz było inteligentne ale nawet tego nie mają, brzydaki. Podobnie brzydkich widziałam tylko Korei Południowej ale to inna rasa więc sie nie liczy. Za to polki są naprawdę atrakcyjne, nie zasługuja na te paskudy.

Gość gość
Jakiego biedaka? Przecież to ja Karol. I bardzo chce umówić się z Terenia. Moja kochana Tereniu czy jestem w twoim typie? Będę cie traktował jak księżniczkę. Dobrze zarabiam. Jestem spawaczem. Mam nadzieje ze umiesz gotować bo ja nie bardzo :( tylko gotowania oczekuje nic więcej.no i seksu w nocy

"gość ROR - nie wierzysz mi dla zasady czy po prostu obawiasz sie ze to moze byc prawda??" xxx nie pochlebiaj sobie nie zywie tak silnych uczuc jak np. obawa wzgledem takich osob jak ty;-) Z doswidaczenia wiem, ze czesto przemawia podswiadomosc - i rzeczywsicie sa mezczyzni dla ktorych kobiety traca glowe (ba! sama stracilam;-) ale oni nie musza sie 'oglaszac', reklama mnie zawzse bawi;-) xx "A ztym juz bedzie Ci ciezej sobie poradzic ?jezyk.gif" xxx a czym i dlaczego mialbym sobie radzic?;-)) jelsi masz zapelniony grafik towarzyski to dobrze dla ciebie - co ja mam do tego?;-)

"dodamze2 nie widziałam nigdzie na świecie tak brzydkich facetów jak w Polsce, żeby to chociaz było inteligentne ale nawet tego nie mają, brzydaki. Podobnie brzydkich widziałam tylko Korei Południowej ale to inna rasa więc sie nie liczy. Za to polki są naprawdę atrakcyjne, nie zasługuja na te paskudy." xxx a tam generalizujesz;// poz atym o gustach sie nie dyskutuje, ja natomiast widzialam cale rzesze nieatrakcyjnych seksualnie mezczyzn i nie bylo to w PL;/ tak wiec nie wiem do czego zmierzasz? skup sie moze na tym gdzie sa ci atrakcyjni, hm?;-)

Gość gość
ROR - musisz mnie nad wyraz silne okulary zeby dostrzec mete przez swoje okno w kafe.. Oto chodzi w taniej manipulacji zeby bylo zabawnie tak jak w Twojej ;) Mowisz, ze wywolalem usmiech na Twojej twarzy, to juz jestem blizje niz dalej.;) ja nic nie zakladam moha drgoa, pytam grzecznie o wiek.

Gość eLTmi
ja na polskich ulicach mijam przystojnych Polaków :) , mało ale

"gość ROR - musisz mnie nad wyraz silne okulary zeby dostrzec mete przez swoje okno w kafe.. Oto chodzi w taniej manipulacji zeby bylo zabawnie tak jak w Twojej" xxxx a ha ;-( no to sorry nie wiedzialam ze to ma byc zabawne - teraz juz sie bede obowiazkowo usmiechac;-) xxx Mowisz, ze wywolalem usmiech na Twojej twarzy, to juz jestem blizje niz dalej.oczko.gif" xxx blizej czego? xxx ja nic nie zakladam moha drgoa, pytam grzecznie o wiek. xxx zakldasz bo zapytales ile licze wiosen a co jesli mieszkam w miejscu gdzie nie ma 4 por i np. nie przezylam jeszcze zadnej wiosny, hm?

Gość gość
+1, ZDZ milo z Twojej strony.