Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się wygląd polskich mężczyzn

Polecane posty

Gość skazany na
Ja też dokładam kolejny + dla ZDZ :)

Gość gość
Ale sie Polaczki ciesza jak dzieci jak ktos im komplementa walnie ;) Jesli chodzi o Polaczkow i Brytyjczykow to nie ma nawet po co porownywac, bo i c****erwsi i ci drudzy maja brzydkie twarze, z tymze Anglicy jednak lepiej sie ubieraja i nie siedza 24/7 w zasmrodzonym dresie jak Polaczki. Z dwojga zlego wolalabym jednak Anglika. Polaczki maja takie dziwne kwadratowe łby, zawsze ogolone na zero lub bardzo krotko. Wystarczy spojrzeć na nowa gwiazde internetu Artura Szpilke i juz sie ma obraz typowego Polaczka :D A Benedict Cumberbatch achhhh <3

Gość skazany na
do gościa 17:13 Miło że jeszcze Polaczki potrafisz napisać przez duże "P" Pamiętasz jeszcze kim jest Twój ojciec? Gdzie się urodziłaś? Za czyje podatki chodziłaś do szkoły? -a na kogo szczekasz! WSTYDŹ SIĘ!!! Powiem Ci krótko porządek w głowie to Ty Masz taki sam jak i w majtkach paniusiu na emigracji. Mam nadzieję że Polska Cię nie zobaczy :) A przy okazji przypomnij sobie jak Papież przyleciał do Polski i co zrobił po wyjściu z samolotu,-jeszcze pamiętasz?

Gość gość
a ja powiem tak w obronie polakow ze owszem moze slowianski typ u afcetow jest malo atrkacyjny, ale nie ma tak ze sa sami brzydale, w mneijszych miastteczkach to faktycznie jacys tacy byle jacy,czesto w dresie, ale juz w wiekszych miastach mozna spotkac fajne ciacha i to czesto ;p przecietny polak 170 cm? chyba jaja sobie robisz, nasi panowie to ok 180 czyli sredni wzrost,bez przesady kurdupli rzadko widuje.

Gość gość
Papież? Ktory Papież? ;)

Gość skazany na
Ten który tak napisał: "Cenić sobie tych, którzy nas napominają. Precz z pochlebcami. I nie załamywać się wobec prześladowań: bo tendy wchodzi grzech" K.W. wrzesień 1969 Już teraz jasne :)

Gość gość
Ale co mnie to obchodzi? I co mnie obchodzi jakiś papież? :o

Gość emigrant z emigracji
skazany nie dyskutuj z tym kimś bo prawdopodobnie ta osoba w karcie leczenia ma wpisane: GARGALISTA