Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż swojej żony

problem w małżeństwie

Polecane posty

Gość mąż swojej żony

Mam pytanie odnośnie seksu w małżeństwie, który stał się rutyną. Moje panie powiedzcie mi co zrobić by was ponownie rozpalić w sypialni? Planuje miłe wieczorki z żoną ale powoli kończą mi się pomysły. Ona też by chciała ale na nic nowego nie wpadła. Wypróbowaliśmy już tyle rzeczy, że zaczynam powątpiewać czy coś zostało. Pomóżcie.

Gość gość
no to masz szczęście że masz taką żone ciesz się i kombinujcie dalej razem napewno coś fajnego wymyślicie.

Gość donżulan
Albo i nie wymyślą.zaczną się zdradzać i rozwiodą.później zaczną pić i popełnia samobójstwo...

Gość gość
rutyna to jest wtedy jak sie nic nie próbuje, tylko zawsze pozycja klasyczna, cz tam na jeźdzca i tyle. nie wiemy co wypróbowaliście juz, wiec nie wiadomo co Ci zaproponować. czy inne pozycje, czy inne miejsca... moze idzcie do restauracji (ona koniecznie niech założy spódniczkę, rób jej dobrze ręką pod stołem, a ona niech Tobi dobrze robi, to pewnie zaraz polecicie do samochodu na bzykanko, bo bedziecie rozpaleni :D

Gość gość
miłe wieczorki, to fajny pomysł, ale co planujesz na tych wieczorkach, to samo co zwykle robicie?

Gość mąż swojej żony
Kurcze w samochodzie też już było, na polanie, w lesie, w basenie, w morzu, rzece, nawet na hamaku, a w domu to wszystkie kąty nawet strych i kotłownia, oprócz dachu i komina bo za stromo :-) Ogólnie prawie wszystkie pozycje oprócz akrobacji.

Gość gość
kajdanki? przepaski na oczy? bicz?

Gość mąż swojej żony
bicza nie było ale nie raz klapsy leciały, przywiązywanie z opaską też było ale w sumie dawno to powtórzymy w najbliższym czasie.

Gość gość
i takie coś was kręci??? żenada opaski,kajdanki i co jeszcze

Gość gość
najbardziej kreci mnie maz wtedy, kiedy odnosi sukcesy ( np w pracy), kiedy jest zadbany , uprzejmy, mily, pomaga, rozmawia, zachowuje sie kulturalnie. Bez tego zadne sztuki, kajdanki itp nic nie dadza

Gość gość
robienie zdjęć , filmiki?

Gość gość
na mnie tylko działa fajna bielizna reszta może nie istnieć

Gość gość
niie róbcie nic, nie spijcie razem 2 miesiace, samo się naprawi;-p