Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka niestety

na Ukrainie giną ludzie a Polacy

Polecane posty

Gość queen anne s lace
Nie wszyscy mordowali, wielu współczuło, pomagało. Był nawet artykuł o polskiej dziewczynce ocalonej i adoptowanej przez Ukraińców. Cała wieś ryzykowała dla niej życiem, i to dosłownie. Oczywiście to co się tam działo to piekło, ale była wojna, ludzi wojny nie można osądzać "naszą niewojenną" moralnością (mordy na Polakach to akurat inna sprawa, tu nikt nikomu broni do głowy nie przyłożył i nie kazał strzelać). Mimo to CYWILE, często patrioci walczący o swój kraj zasługują na szacunek i wsparcie. Ja sama nie jestem jakaś super "poprawna politycznie" bo jawnie dyskryminuję ludzi ze względu na religię, poglądy itp ale nie ze względu na rzeczy niezależne jak np. narodowość.

AntyUkraina - Jesteś tak tępy i ograniczony, że nawet suchar z tego żartu Ci nie wyszedł. Ciekawe jaki masz stosunek do Niemców. Pewnie im wchodzisz w d**ę, mimo że oni do tej pory traktują Polaków jako gorszych i większość z nich powtórzyłaby II wojnę światową.

Gość AntyUkraina
Najwięksi wrogowie w historii: 1. Niemcy 2. Rosjanie Ukraińców w to nie wliczam, bo to dzika horda słowiańsko-tatarska niezdolna do podbicia Polski, jednak wymordowali i wypędzili naszych rodaków, którzy swoją drogą byli potomkami ruskiej szlachty.

Gość AntyUkraina
A ty o******lasz hiszpańskie k***sy albo masturbujesz się dildosami z myślą o hiszpańskich studentach.

Gość oto ja_
połowa moich przodków zginęła od ukraińskich wideł. Mam to w d***e.

Gość rozwódkaaaa
obrzykujący kafeterianie = gimg***o sa w narciu a tymczasm problem jest zupełnie inny. Ukraińcy walczą o wolność we własnym kraju. Szkoda, że Polacy nie sa tacy. U nam jest totalna bierność, gry rząd traktuje obywateli z góry jak przestępców. Dlaczego my nie robimy nic podczas gdy: - kazdy kierowca to dla rządu przestepca, obstawili kraj fotoradami za nasza kase i ciągaja nas po sadach? - samotnym matkom sądy przyznaja alimenty na poziomie 500 PLN? - każdy przedsiębiorca to przestępca, jesli wystawi fakture z inną datą niż podoba sie to rządowi? Dlaczego my nie jesteśmy jeszcze na ulicach?

Gość oto ja_
rozwódka, ty chyba pomyliłaś wartości. Oni walczą o wejście do unii, radary to przy tym pchełki, nie kompromituj się ...

AntyUkraina - Mylisz się prostaku, nie miałam żadnego kontaktu seksualnego z żadnym facetem i nie masturbuję się(ale ten temat Tobie chyba nie jest obcy). Uważaj, nie szalej z tą nienawiścią do Ukrainy i swoim jadem, bo jeszcze się ugryziesz w język, a to w Twoim wypadku może zakończyć się zatruciem organizmu. rozwódkaaaa - No właśnie też się zastanawiam, dlaczego jeszcze nie wyszliśmy na ulicę? Hiszpanie, Grecy, Egipcjanie, Ukraińcy umieją wyjść na ulicę, manifestować, narażać swoje życie, a Polacy? Umieją siedzieć tylko przed komputerem i obrażać innych. To wszystko na co ich stać. Udają bohaterów na babskim forum, a jakby musieli się zmierzyć z taką władzą jak nasi sąsiedzi, to ich spodnie byłyby do wymiany.

Gość oto ja_
W tej sprawie niech się wypowiadają potomkowie tych, co cudem przeżyli rzeź wołyńską i temu podobne zbrodnie na Kresach. Nie ma mowy o przyjaźni skoro czarno czerwone flagi banderowców firmują są legalne. Nie było "przepraszam". Czekamy.

Gość AntyUkraina
Jestem w ONR, więc walczę z systemem w przeciwieństwie do was. 11 listopada wyszliśmy na ulicę!

Gość gość
a co to jest onr i co z tego że wyszłąś na ulicę ja nawet parę razy hehe

Gość AntyUkraina
Na Ukrainie są sami bandyci, czy to rząd czy opozycja. C**a Julia siedzi i to słusznie.

oto ja_ - Istnieje duża różnica pomiędzy popieraniem partii Swoboda, a organizacją UPA. Tak się składa, ze flagę mają taką samą, ale poglądy są inne. Nikt z tej partii nie zamierza nikogo mordować. AntyUkraina - Aha, więc to Ty wyrywałeś te biedne drzewka w stolicy?

Gość rozwódkaaaa
oto ty ja niczego nie mylę, Ukraińcy chcą współdecydowac z rządem i o to walcza - i to jest ich prawo, a my łykamy każde gowno i szukamy (nie ja) sponsorów, zeby na te wszystkie opłaty zarobic jakoś... Polacy zeszli na psy, a ukraińcy sa godni podziwu - przynajmniej dziś! . dzięki fanko realu Madryt, czasem myslę jakby tu zorganizować jakąś manifestację, ale ciężko ruszyc te kalafiory od laptopów.

Gość AntyUkraina
Chodzę w manifestacjach dla pedałuf z moimi kolegami, bo nie wstydzimy się naszych uczuć do siebie.

Gość AntyUkraina
Muszę się wam do czegoś przyznać. Kiedyś zakochałem się w Ukraińcu, ale on wolał kobiety i dlatego znienawidziłem Ukrainę :(

Gość AntyUkraina
Tylko WKS Zawisza Bydgoszcz!

rozwódkaaaa - We dwie nie zorganizujemy żadnej manifestacji, ale jesteśmy na dobrej drodze ;) Nie możemy tylko liczyć na obecność mężczyzn, bo w naszym kraju są tylko kobiety i baby, które myślą, ze są facetami.

Gość AntyUkraina
Jak widzę Ukraińców płci męskiej to mi staje.

Gość rozwódkaaaa
za zimno na manifestacje jak na Ukrainie i moge nie zdążyć dziecka z przedszkola odebrać, ale np. moglibyśmy wydrukować na koszulce swój sprzeciw i zakładać codziennie do pracy. Jeśli duzo ludzi zaczęłoby nosic takie koszulki to musieliby nas zauważyć.

Gość gość
Do autorki tematu. Jak chcesz to jedź na majdan.Broni ci ktoś? Co do tej pory zrobiłaś prócz zakładania dennych tematów na babskim forum w ramach jakich lejesz pomyje na Polaków? Pewnie nic.No właśnie l.Zacznij od siebie tępa strzało.

Gość AntyUkraina
"Polski Lwów"

Gość AntyUkraina
Chciałbym, żeby Kliczko obił mi ryj. Ten facet tak mnie podnieca. Szkoda tylko, że on nie jest gejem tak jak ja :(

Gość AntyUkraina
"Polski Lwów" albo "Ruś dla polskich Panów"

Gość AntyUkraina
O cholera aż się posrałem :O

Gość gość
za zimno na manifestacje jak na Ukrainie i moge nie zdążyć dziecka z przedszkola odebrać, ale np. moglibyśmy wydrukować na koszulce swój sprzeciw i zakładać codziennie do pracy. Jeśli duzo ludzi zaczęłoby nosic takie koszulki to musieliby nas zauważyć. . . . A nie chciałabyś sobie na koszulce napisać "jestem tępą dzidą, nie wiem po co mnie ta ziemia nosi" To miałoby sens:classic_cool:

Sam sobie debilu coś takiego napisz na koszulce i chodź z takim napisem. I tak pewnie nikt, ze zauważy, ze jesteś facetem i nie skojarzy, że raczej jesteś tępy, nie tępa :D Ukraińców naprawdę można podziwiać za ich walkę, wytrwałość, determinację, narażanie własnego życia, nie tak jak Polacy, którzy tylko siedzieć i obrażać umieją.

Gość AntyUkraina
No już się wysrałem. Musiałem zmienić spodnie, a szkoda, bo chodziłem w nich tylko 4 miesiące.