Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka niestety

na Ukrainie giną ludzie a Polacy

Polecane posty

Gość Śmierć ukrainie
Ukraina jest zbiorem najgorszego ś****wa jakie do tej pory istniało na Ziemi. Życzę im masowej śmierci w cierpieniach i tego, aby p********e k***wskie płody ukrainek były zeżarte przez świnie lub zagryzione przez psy. Ich wojna domowa jest mi jak najbardziej na rękę. To p********e g***o musi się rozpaść, ta hołota, to bydło, to ****** barachło. Ukrainiec/inka to nie człowiek, a zwierzę, chociaż powinno być traktowane gorzej od nich. Ich nie należy żałować, ich trzeba zabijać i załatwiać się na ich k***wskie zwłoki.

Gość Andżelika9191
jestem fanką Realu Madryt Odezwał się przystojniak. Na Majdanie w trakcie jednego ujęcia kamery widziałam więcej przystojnych mężczyzn niż w Polsce przez całe życie. A Ty pewnie masz nochal jak kartofel, a ryj jak burak. x Niech cię nie ponosi :D Tylu pasztetów co ma Ukraina nie ma żaden inny kraj :D

Gość Ukraince sie bijo
A niech się mordują tam nawzajem jak chcą. Co mnie to obchodzi? Najlepiej to tam wkroczyć powinni Marines i ich wszystkich wyjebac w powietrze. Holota i tyle.

Gość gość
do autoprki PolkiNiestety no wreszcie głos rozsądku! wreszcie ktoś niezaślepiony obioegowo powtarzanymi bzdurami. Gratuluję Ci mądrości :-)

Gość Imperialna Polska
Imperialna Polska powinna kończyć się na Kijowie.

Gość Polka niestety
Ukraina to dla Was taki obcy i nielubiany kraj, tacy obcy i nielubiani ludzie, a jednak debata trwała kilkanaście godzin. Dziękuję za pozytywne komentarze niektórych osób, przywracacie wierzę w Polskę :) Reszta to nie Polacy, to nawet nie nacjonaliści, bo nacjonaliści koncentrują się przede wszystkim na dobru swojego kraju, a niektórzy piszący tutaj koncentrują się na nienawiści do wszystkiego, co niepolskie.

Gość Polka niestety
Nie wiem co cię tak bawi? Że milicjanci upokorzyli demonstrującego, wcześniej go bijąc? Szkoda, że sam się nie znalazłeś w takiej sytuacji.

Gość gość
nie zansz histori autorko... ja dałbym sie im wszystkim pozabijac... ukraincom litwincom ...

Gość gość
Nacjonaliśc***olscy są akurat antyunijni i nawet najgorszemu wrogowi nie życzą wstąpienia do UE. Współczują Ukraińcom, że taka zawier**** u nich teraz, ale nie są po stronie "majdanowców"- post- upowców

Gość Polka niestety
Co wam wszystkim przyszło do głowy, że ludzie protestujący na Majdanie to post-upowcy? Wszystkich generalizujecie patrząc na narodowość?

Gość gość
Piszesz poważnie, czy udajesz tumana? Czy ja mówię o całej narodowości? NIE, tylko o konkretnych ugrupowaniach, a tak się składa, że SVOBODA to ugrupowanie opierające się na kulcie Bandery! Więc są post-banderowcami i otwarcie o tym mówią. Zresztą, skopiuję ci wypowiedź jednej Ukrainki: prawdziwy chrześcijanin , ksiądz katolicki, dziś mnie namawiał iśc na euromajdan.... do tych czarno-czerwonych, "do narodu".... Polacy, co wy tam pijecie, palicie, czytacie???..... Czyż na was tak działa propaganda TVzijna ???..... czy Polacy (obywaciele Polski) przez długi czas mieszkające w Ukrainie mają poprane calkiem mózgi????..... :/

Gość Polka niestety
Swoboda może i jest zbudowana na kulcie Bandery, ale przecież nie mają zamiaru teraz nikogo mordować. 70 lat temu Polacy byli w pewnym stopniu wrogami i dużym zagrożeniem dla Ukrainy, poszperaj w poważnych mediach, a zrozumiesz. Co do wypowiedzi tej Ukrainki - ile dostała od swojego rządu za ten tekst?

Gość gość
Ile dostała? Hahahaha co za prymitywny poziom dyskusji- a ty ile dostałaś z Brukseli za prounijną propagandę? Widzisz, jakie to absurdalne? idę stąd, bo tu nie ma z kim rozmawiać... :)

Gość Polka niestety
Też słyszałam o Ukraińcach, którzy byli wielkimi zwolennikami Janukowycza i przeciwnikami Majdanu, jednak zrezygnowali z ''pensji'' rządu i zaczęli popierać demonstracje antyrządowe.

Gość gość
Po pierwsze- to "majdanowcy" masowo werbowali "buntowników" przez media społecznościowe, oferując kasę za postanie do kamer ;), po drugie- w necie możesz znaleźć MNÓSTWO nagrań pokazujących "antymajdan", czego w naszej TV nie uświadczysz, bo oczywiście będą pokazywać, że to rzekomo większość społeczeństwa ukraińskiego jest za "Majdanem", hahaha...

Gość Polka niestety
Rozmawiałam z wieloma Ukraińcami i dziwnym trafem większość popiera Majdan. Z kolei mniejszość nie chce wejścia do Unii, ale zmiany rządu jak najbardziej tak. Zresztą pokaż mi te filmiki ''antymajdan''. Kto jest ich autorem? Ukraińscy oligarchowie, przepłaceni ''zwolennicy'' rządu czy rosyjska ambasada?