Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

do masturbacji

Polecane posty

Go艣膰 go艣c 7
cale szcz臋scie , ze ludzie maja r贸偶ne gusta i mog膮 korzystac swobodnie z tego co lubi膮

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
plumus lubisz minetk臋, czy lubi r贸wnie偶 Tw贸j m臋偶czyzna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
plumus lubisz minetk臋, czy lubi r贸wnie偶 Tw贸j m臋偶czyzna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plumus
Dobrze, 偶e maj膮 r贸偶ne gusta, bo tak to by艂oby nudno. No chyba ka偶da kobieta to lubi :) .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 7
ja tylko z kobiet膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nam si臋 zdarza , 偶e podczas minetki wk艂adam nawilzony palec w jej doopk臋. Na pocz膮tku dosta艂em znak niezadowolenia, 偶e mam smia艂o艣膰 tam dotyka膰 ale w ko艅cu paluszek tam by艂 i okaza艂o si臋 偶emia艂a natychmiastowy odlot. Te偶 tak macie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plumus
Jak to jest z kobiet膮? Nie, nie mam tak, bo nie lubi臋 tego :) . Nie wstydzisz si臋 tam palcy wk艂ada膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czego si臋 mam wstydzi膰, nawet kr臋ci mnie to chacha, doopka jest zawsze czysta pachn膮ca, zero ryzyka. To miejsce to takie troch臋 tabu cia艂a kobiety i dlatego kr臋ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 7
plumus - jezeli mnie pyta艂as jak to jest z kobiet膮 to odpowiedz jest jedna: cudownie.obie wiemy czego nam potrzeba i znamy swoje cia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plumus
Zakazany owoc smakuje najlepiej :). Tak Ciebie. Ale jeste艣 homoseksualne czy to tak tlyko dla przyjemno艣ci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to prawda, s艂ysza艂em kiedy艣 wypowied藕 ale to chyba dotyczy艂o lesbijek, nic do nich nie mam, 偶e 偶aden facet tak nie wypie艣ci kobiety jak druga kobieta . A to dlatego w艂a艣nie 偶e znaj膮 swoje cia艂o i wiedz膮 czego potrzebuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 7
w 100% nie jestem les ale od 3-4 lat zdecydowanie wol臋 dziewczyny. zakazane jako owoc to raczej to nie jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem zdecydowany hetero i tak naprawd臋 brzydz臋 si臋 homo ale te偶 nie przeszkadza mi jak kto艣 taki jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plumus
Te偶 s艂ysza艂am, 偶e z 偶adnym facetem kobiecie nie b臋dzie tak jak z drug膮 kobiet膮. Te偶 bym chyba spr贸bowa艂a jakby nadarzy艂a si臋 okazja ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jako facetlubi臋 patrze膰 na mi艂o艣膰 lesbijsk膮, kobiety s膮 takie delikatne, nawet kr臋ci mnie to. Zdecydowanie nienawidz臋 patrze膰 na 2 facet贸w w akcji, bbrrrr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plumus
mnie tam nic w tym nie brzydzi. Kobieta z kobiet膮 wr臋cz przeciwnie, mimo, 偶e jestem jedn膮 nog膮 m臋偶atk膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
plumus czy kobieta nago wstydzi si臋 drugiej nagiej kobiety?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tez bym spr贸bowala, ale z jak膮艣 obc膮, przyjaci贸艂ki sa tabu i hetero, ja chyba troch臋 bi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plumus
Sk膮d to pytanie skierowane do nie? Nie rozbiera艂am si臋 nigdy do naga przy drugiej kobiecie, wi臋c nie umiem odpowiedzie膰, mo偶e Pani GO艢膯 7.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podobno wi臋kszo艣膰 kobiet jest troch臋 bi i marzy o sexie z inn膮 , tyle 偶e troch臋 trudne to do realizacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plumus
To 偶e chcia艂aby艣 spr贸bowa膰 nie znaczy od razu, 偶e jeste艣 bi. R贸wnie偶 nie tkne艂abym przyjaci贸艂ek..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pozostaj膮 mi marzenia, filmy i wyobra藕nia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plumus
Czasem bardzo trudno. Ogl膮dasz filmy kobieta z kobiet膮? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no tak, lubi臋, szczeg贸lnie jak si臋 pocieraj膮 muszelkami, mniam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
plumus mnie tam nic w tym nie brzydzi. Kobieta z kobiet膮 wr臋cz przeciwnie, mimo, 偶e jestem jedn膮 nog膮 m臋偶atk膮 oczko.gif nie zajarzy艂em , nie lubisz patrze膰 na dwiekobiety??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plumus
ooo tak :) . A偶 mi si臋 gor膮o zrobi艂o jak wspomnia艂a艣 o tym ;). ' Nie brzydzi wr臋cz przeciwnie' mia艂am na my艣li, 偶e mnie to kr臋ci, bardzo nawet ; )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
noooooo ju偶 lepiej, jak m贸wi艂em, te偶 mnie to kr臋ci jako faceta. Ta dlekitatno艣膰, ten widok dw贸ch nagich pi臋knych kobiecych cia艂 jest bezcenny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣c 7
rozbiera艂am si臋 nie raz a wiele razy- chocby w saunie. w domu z przyjaci贸lka tez- lubimy na siebie patrze膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plumus
Jeszcze bardziej mi gor膮co. Go艣膰 7 skoro uprawiasz seks z przyjaci贸艂k膮 to rozebranie przy niej chyba jest dla Ciebie normlane..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣c 7 co by艣cie powiedzia艂y gdyby na wasze igraszki patrzy艂 m臋偶czyzna? czy by艂y by dodatkowe bo藕ce czy raczej nie wchodzi to w gr臋?

Udost臋pnij ten post