Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krem na twarz w mróz

Polecane posty

Gość gość

Witam, prosze powiedzcie jaki krem stosujecie na twarz w mróz? Chyba uzywam złego, poniewaz mam od 3 dni zaczerwienione policzki (plamy czerwone) i piecze.

Gość gość
a czym smarujesz twarz na noc?

Gość gość
idź do apteki tam ci doradzą, np. neutrogena. Ja ostatnio na wyjazd zimowy na lodowiec kupiłam z Biodermy specjalny na mróz i wiatr. fajnie się wchłania i nie sprawia wrażania mega tłustego. Dobrze się sprawdził.

Gość gość
A na noc mam świetny z Oriflame "Ecollagen". Polecam.

Gość gość
tłusty lub płtłusty

Gość gość
na noc smaruje zwyklym kremem "nivea na noc" hmm moze faktycznie wybiore sie do pateki. Mam bardzo wrazliwa cere i wiekszosc kremow powoduja wlasne swedzace, czerwone plamy, a ten nivea jest jak dla mnie ok, ale w te mrozy czuje, ze mi skora zacznie pekac na policzkach :(

Gość gość
Przy takiej pogodzie jak dziś (ok. zera, śnieg) niczym nie smaruję, krem nakładam tylko po myciu twarzy i robię lekki makijaż, ale to jakiś czas przed wyjściem. Jak jest większy mróz, to ostatecznie krem ochronny dla dzieci (Nivea najczęściej albo Babydream, ten drugi lżejszy) ale unikam wszystkich kremów poza żelem-kremem nawilżającym, bo po większośc***ogarszają się problemy z cerą, a kremy tłuste, ochronne już całkiem ten problem pogarszają. Za to lekkie, nawilżające na zimno w żadnym wypadku się nie nadają.

Gość gość
ja smaruje nivea i jest ok :)

Gość gość
Rozumiem, dziekuje, wyprobuje tych kremow. U mnie temp. spadla wczoraj i przedwczoraj do -15-18, dzis jest cieplej bo -8

Gość gość
perfecta winter care ochronny na naczynka