Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbychu932

spóźnia sie mojej dziewczynie okres tydzień

Polecane posty

Gość zbychu932

Witam mam problem razem z dziewczyną dręczy nas jedna rzecz otóż doszło do stosunki naszego pierwszego bo dziewczyna była dziewicą co prawda podczas stosunku robilismy to bez zabezpieczenia jestem pewny że nie zapłoniłem może inaczej że nie wyleciała mi s****a do jej wnetrza i mam takie pytanko bo jej teraz sie spóźnia okres o tydzień co to może być ostani czas ma troche stresu nerwy czy to może być przez to czy może być także przez to że robiliśmy to pierwszy raz i jej przebiłem penisem ta błone dziewiczą za pomoc bardzo dziękuje

Gość gość
gratuluję bezmyślnosci i radzę się udac do po test ciążowy skoro po gumki się nie chciało

Gość zbychu932
a czy to może być pewne że odrazu ciąza

Gość gość
A ktoś c***owiedział, ze od pierwszego razu nie mozna zajsc? :) Lec do apteki po test ciążowy, dziewczyna moze zrobić go w domu. po paru minutach bedziecie wiedziec

Gość gość
Nie jest pewne, kupcie test, albo kilka od razu, bo jak wyjdzie pozytywnie, to potraktujecie to z niedowierzaniem pewnie, i drugi raz będziesz do apteki latał

Gość gość
a uważasz, że tu wróżka jakaś siedzi, że c***owie- bzykaliście się bez zabezpieczenia, miesiączka się spóźnia, więc szanse na ciążę są bardzo realne

Gość gość
Gratuluje głupoty chłopczyku jak nie wiesz w czym rzecz to po co brałeś się do roboty, prawdopodobnie zniszczyłeś jej dalsze plany życiowe, nie tylko w s*****e są plemniki poczytaj sobie

Gość gość
mogłeś chociaż na spokojnie a nie drzeszsie jak byś był naszym ojcem ona jest dziewicą ale nie jest taka młoda jak sie tobie wydaje

Gość gość
Moczenie prącia w c*pce kosztuje.Zamawiaj szybko slub.

Gość gość
ile masz lat dziecko?

Gość EIlie
Jak od stosunku minęło przynajmniej 14 dni to zróbcie test ciążowy i powtórzcie go po 21 dniach od stosunku. Wcześniej nie ma sensu robić niż przed 14 oma dniami. Poza tym miesiączka może się przesunąć z wielu powodów.

Gość gość
Dziewczyna wyznacza sobie dni płodne i niepłodne? którego dnia cyklu odbył się stosunek?

Gość zbychu932
wszystko jest ok nie jest w ciązy ale za jakiś czas znów sie kupi test