Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

archiwum rozmowy z przyjaciolka do oceny Czy ona mi zazdrosci

Polecane posty

Gość gość

Od ukonczenia studiow w moim zyciu zaczelo sie ukladac. Schudlam ,ujedrnilm cialko, robie wrazenie na innych, szczegolnie na facetach. Mam super prace, poznlam o wspanialego, przystojnego faceta, ktory jest we mnie zakochany z wzajemnoscia. Nie jestem "pustakiem", bo tak może zabrzmieć moja wypowiedź. Dodalam na fb kilka nowych zdjec, obietywnie wiem,ze wygladam ladnie,ale tez jestem w tym utwierdzana, sukienka,o ktorej mowa w rozmowie zaparla dech mojemu facetowi i ogladali sie tez za mna inni. Moje kolezanki( impreza) pytaly gdzie kupilam etc. No ogolnie czuję się świetnie w swoim ciele. Na studiach przyjaznilam sie z pewna dziewczyna. Ona zawsze byla niewidzialna dla mezczyzn, na zyczenie. Zero dbania o siebie,makijazu,nadwaga, wlosy na chlopaka, brak chec***ojscia na silke. Oczywiscie szukajac przy tym ideału. Choc wiele razy mialam ochote skomentowac jej ubior,albo wyglad,nigdy tego nie robilam,by nie robic jej przykrosci. I do mnie szczescie usmiechnelo sie dosc niedawno. Oto moja rozmowa z nia: Asiek 21:21:40 ej ale chcesz uslyszeć prawdę? Ja 21:22:29 no Asiek 21:23:00 na pewno? Ja 21:23:10 tak Asiek 21:23:49 zrobiły Ci się straszne zmarszki przy ustach Ja 21:24:01 ee tam Asiek 21:24:02 nie wiem czy to kwestia solarium braku nawilżenia Asiek 21:24:05 ale zadbaj o to Asiek 21:24:11 póki można to cofnąć Ja 21:24:44 taka uroda, nie jestem zadowolona,ae dopoki sie podobam facetowi a co najwazniejsze sobie jest ok, dziękuje Ja 21:24:45 m Ja 21:24:47 laser mam zrobic w wieku 23 lat moze?nigdy nie slyszalam,ze mam zmarszczki Asiek 21:25:03 w sumie nie wiem Asiek 21:25:24 może nawet przeciwzmarszkowy dużo wody Asiek 21:25:37 ale w tym względzie zapytaj się lepiej specjalisty Ja 21:25:48 one sa mimiczne Ja 21:25:59 czyli no wlasciwie nic do zrobienia,a na solarium to ja nie bylam od roku Asiek 21:26:19 powiem tak jak mojej koleżance robiliły sie jakiś zmarszczki to kupowała sobie jakiś z******ty krem na nie stosowała i niby się cofały ale nie wiem czy to jest zdrowe Asiek 21:26:50 no są ale jednak szybko Ci się pogłębiłu Asiek 21:27:13 no mówię Ci to bo wiem że sama wolałabym wiedzieć że np coś ze mną jest nie tak :D Ja 21:27:19 masz na mysli ktores konkretne zdjecie? no bo serio jakos nie zwrocilam na nie wwiekszej uwagi niz wczesniej Ja 21:27:41 nie,no wszystko tak, najwazniejsze,ze nosze mniejszy rozmiar, troche urosly mi cycki,ale zmarszczki bym usunela Asiek 21:27:50 szczerze to wszystkie od okresu spotykania się z Gabrielem Asiek 21:28:07 chyba po prostu wtedy coś wrzuciłaś od dłuższego czasu Ja 21:28:08 no nie przesadzaj Asiek 21:28:12 ale ja je dopiero teraz oglądam Asiek 21:28:47 no nawet te z Gdańska Ty się nie uśmiechasz a je widać Ja 21:29:10 no a Ty jak sie usmiechasz to Ci sie buzia nie marszczy:D no to je normalne Asiek 21:29:38 napisałam nie uśmiechasz właśnie Asiek 21:29:50 masz za dużą sukienkę : Asiek 21:29:51 :D Asiek 21:29:53 ale ładną Ja 21:30:11 to akurat komplement bo to 38 Asiek 21:30:11 chciałabym żeby u mnie coś tak wisiało na brzuchu Asiek 21:30:14 wiem że komplement :D Asiek 21:30:35 ale za to powiem że nie powinnaś do niej ubierać kozaków bo sobie skracasz nogi Asiek 21:30:38 :D :D Asiek 21:30:46 ale ze mnie dzisiaj suka :D Asiek 21:30:55 sorry Ja 21:31:03 przepraszam,ale wydaje mi sie,ze jestes zazdrosna Asiek 21:31:35 niee Asiek 21:31:40 serio nie Asiek 21:31:58 po prostu dzisiaj mam taki dzień że mam na wszystko w******** Asiek 21:32:05 i nie za bardzo myślę co piszę Ja 21:32:14 zadbaj o siebie, znajdz kogos,nie ma czego zazdroscic,bo tez mam problemy Asiek 21:33:17 ja też wolałabym wiedzieć Ja 21:33:37 nie wygladam zle w tej sukience, wszystkim sie w niej podobam i widze jak faceci na mnie patrza i czuję się w niej dobrze Asiek 21:33:57 no nie powiedziałam że źle Asiek 21:34:05 tylko że jest trochę za duża Ja 21:34:10 zrzucilam 2 rozmiary zachowujac rozmiae biustu,bo cwicze z trenerem, jestem z siebie dumna, no,ale zmarszczki ehh;.:D Ja 21:34:16 to akurat mile, nie zauwazylam ,ze jest za duza,ale dziekuje Ja 21:34:29 ale 36 by mi trzasla na biodrach Asiek 21:34:30 bo znam Twoje zboczenie z kupowaniem za dużych rozmiarów też Asiek 21:34:35 niee Ja 21:34:36 top secret ma wieksze rozmiarowki Asiek 21:34:42 masz dużo luzu na brzuchu i biodrach Ja 21:35:43 mam 8cm mniej w talii, 6 w biodrach,ale umiesnily mi sie sktrasznie ramiona;/ Asiek 21:35:52 masz taka figurę teraz że możesz nosić ten fason i ten jeszcze bardziej obcisły itp. Mam 23 lata. NIE MAM ZMARSZCZEK. Mam mimiczne, tzw. lwie zmarszczki jak się uśmiecham. Nie wiem co ja mam myśleć. Tak mi się przykro w sumie zrobiło:(

Gość gość
ona nie jest twoja przyjaciolka

Gość gość
co to za szajse jakieś. Gadanie o zmarszczkach na piętach. Sie porobiło.

Gość gość
nie wierze,ze 23 latka ma zmarszczki. Nie mysl o tym nawet. Ona Ci zazdrosci,moze faceta,moze sukcesow,nie wiem. Widac jaka jest sfrustrowana. Nie dala rady ze zmarszczkami to komentuje sukienke.

Gość babjagaknaga
to toksyczna baba, uprzykrzy Tobie zycie

Gość gość
no bez jaj jakie chamstwo

Gość gość
autorko, a co ty takie ciele,ze jej nic nie odpowiedzialo?

Gość gość
Twoja kolezanka cie nienawidzi. Nie utrzymuj z nia kontaktow. Jeszcze z nienawisci i zazdrosci narobi c**problemow. Nie warto trzymac kogos takiego w swoim otoczeniu.

Gość gość
Faktycznie podla suka z niej. Wymyśla, zeby zepsuć Twoja samoocene. Czyli jej sie podobasz, ale to ja boli, wiec próbuje Ci wmówić, ze wyglądasz zle.

Gość gość
zgadzam się

Gość gość
Zdajesz sobie sprawę z tego że upublicznianie prywatnej rozmowy/korespondencji jest nielegalne?

Gość gość
No tak to wygląda, jakby na siłę szukała w tobie wad, żeby poprawić sobie humor. Olej to i sie nie przejmuj - trzeba się cieszyć z własnych dokonań. Gratuluję schudnięcia, to nie lada wyczyn i trudne wyzwanie :) pewnie też rozkwitłaś przy facecie i koleżanka jest zazdrosna. Nie warto. Ja miałam podobnie. Zawsze byłam cicha, szara myszka zaniedbana bez znajomych. Znalazłam kochanego faceta, który dał mi szanse i pozwolił rozkwitnąć - zadbałam o siebie, lepsze ciuchy, makijaż, fryzura, rozweseliłam się, znalazłam nowych znajomych - i jakoś nagle każdy z rodziny zaczął mnie krytykować :) a ja to miałam gdzieś - ważne, że ja czuje się lepiej ze sobą.

Gość autorka01
Tu nie ma żadnych danych i zachowam je dla siebie. Koresponencja jest moja.

Gość gość
jedyne co wywnioskowuje to,że pustak z niej a z Ciebie chyba niestety też :)

Gość autorka01
czemu pustak? dlatego,że o siebie dbam? mam jedno życie

Gość gość
Ja takim kolezankom mowie "czesc" ale z daleka i nie wdaje sie w dyskusje. Ewidentnie widac, ze Ci zazdrosci i chce Cie jakos zlamac, schudlas to sie zmarszczek czepila :/ To by byla moja kolezanka, ale juz tylko z przeszlosci.

Gość goscij
wez autorko ja olej

Gość gość
Pewnie. Zawsze jak ktoś usłyszy nieprzyjemną prawdę to "z zazdrości" Owszem, koleżanka miła nie była, i miała zapewne zły dzień, ale zmarszczki prawdopodobnie masz, bo mogła wymyślec cokolwiek innego. Weź pod uwagę, że takie zmarszczki nie widać w lustrze, tylko razem z mimiką twarzy.

Gość Gośćwel
Nie wiem czy ona ci zazdrosi czy nie.Nie chcialo mi sie czytac do konca. Jedno wiem.Mozna miec zmarszczki w wieku 20 nawet...ja mialam. Jak mi kosmetyczka powiedziala uznalam, ze chce mnie naciagnac na zabiegi. To bylo 15 lat temu:-)! Jak patrze na foty z tamtych lat to nie chciala mnie naciagnac MIALAM ZMARCHY wieksze niz teraz. Wtedy ich nie widzialam. Tylko co przeszkadzaja ci zmarszki? Kazdy je bedzie mial. Ja akurat wybralam droge botoxo wypelniaczy wiec mam,extra 15 lat bez ale,i tak przyjda..nie bedziesz wiecznie mloda. Po co ma byc c**przykro?

Gość ergsgsge
autorko, pustaczku

Gość gość
a ja myślę,że "przyjaciółka" autorki jest wredną suką i kompletnie sobie z tym nie radzi

Gość gość
autorko, odizoluj się od tego paszteta, ona na sile wyszukuje twoich wad,zeby poczuc sie troche lepiej

Gość gość
Gadanie 2-ch pustaków.

Gość gość
Nie wiem co w tym pustego. Dziewczyna schudla, wyladniala, ma prace i super zwiazek. Nie ma nic zlego w dbaniu u atrakcyjny wyglad

Gość gość
bardzo durny temat autorki która ma tyle uwielbienia dla siebie i jeszcze więcej pychy, a zero skromności

Gość gość
autorko wrzuc na luz,bo nieludzko sie swoim wygladem przejmujesz, a panna wredna

Gość gość
Urwij kontakt z tą panią. Widać,że byłaś dobra kiedy i Tobie się nie udawało. Głowa do góry