Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie tknę frustratki kijem

Precz ze starymi dziewicami

Polecane posty

Sorry ,ale niestety. Stare dziewice >25 lat to jest jakaś tragedia. Samotne, sfrustrowane dziewczyny z poczuciem niskiej wartości, często nie zaradne i co gorsza nie potrafiące o siebie zadbać - tak trudno iść do sklepu i kupić sobie jakieś kosmetyki albo coś z włosami zrobić żeby nie wyglądać jak straszydło? Dziewica nastolatka to normalna sprawa - nie czepiam się wszystkich ale te podstarzałe to katastrofa. Znam 3 takie i: - każda jedna wyzywa inne dziewczyny od ździr bo mają powodzenie. - wydaje im się że mają skarb - niestety nie mają go - gorzej są drewnem bez doświadczenia - obnoszą się ze swoją porządnością - która oznacza tak na prawdę przykrą samotność i hipokryzję Dziewczyny weźcie się za siebie i nie plujcie już jadem na ludzi :)

Gość gość
popieram precz,tylko chomiki:)

Gość nazwalem corke Symonia
zapamietaj: jad w malych ilosciach dziala bardzo pobudzajaco kiedys mi dziadzius przywozil masc z jadu zmii byla rewelacyjna

A ja znam takie, które nie plują jadem są całkiem, całkiem i nie obnoszą się ze swoim stanem.. zmień towarzystwo.

Gość gość
a ja znam siebie (choć mam 24) i nie spotkałam po prostu kogoś, z kim chciałabym to zrobić, i co? mam iśc się puścic w klubie, żeby nie być starą dziewicą? nie uważam, że to skarb i nikt o tym nie wie. Nie generalizuj

Gość gość
A jak nie miały z kim to mają iść pod dyskotekę i wyczekiwać na maczo w białych spodniach i złotym łańcuchu? Trzeba byłoby poznać przyczyny dlaczego nie miały z kim.

Gość gość
a ja myślę,że frustratem to jesteś ty w tym temacie. A czepiasz się pewnie, bo ci nie chciały dać, bo się szanują i czekają na kogoś wartościowego. Nie każdy ma ochotę na przypadkowy seks, tylko by pozbyć się dziewictwa. To nie twój interes co kto z kim, gdzie i co robi lub nie;) A fakt, że ty się nie załapałeś też o tobie świadczy.

Gość gość
a co kogo to kiedy co kto zrobi? ktoś moze mieć inne podejscie do życia,potrzebuje zaufania,akceptacji i musi być to coś jak ma to dziewczyna zrobić z byle gnojkiem w klubie,by miał potem radoche opowiadając kolegom,to sorry,z jakiego powodu ona ma jemu robić dobrze?tym bardziej ze oprócz defloracji i uczucia wkładania i wyciągania(jeśli w tych warunakch w ogóle się podnieci) nie bedzie nic czuła,to gdzie logika? kobieta musi mieć atmosferę do sexu,musi czuć się porząddana i kochana,wtedy to będzie COŚ,i na pewno będzie szczęśliwa,ze poczekała,a czekac może tyle,ile uważa

Gość gość
Chciało się ******** a tu h*j. :D

Akceptacja sracja :classic_cool: Gniją w domach zamiast ruszyć się i przestać bać się życia. Takie osoby zwykle nawet nie dają szans na rozwinięcie się znajomości - mają w głowach wyidealizowany obraz zawierania znajomości - totalna komedia romantyczna. To jest problem nie ta ich błona, problem jest nie zdatność życiowa.

Gość gość
napisała osoba,samozwańczy kurna psycholog cafe a co CIE to do diaska obchodzi,kazdy żyje jak chce,chcą dawać doopy na dyskotece czy pod klubem w lesie to niech dają,chcą czytac ksiazki,i siedziec w domu to ich sprawa,kazdy ma prawo do swoich wyborów i swojej wizji a nawet wizji romantycznej miłosci

Gość gość
To ma się dać jakiemuś maczo z dyskoteki, który ma ją i tak za materacyk drugiej klasy? :D

Gość gość
poza tym te niezdatne,nieporadne,i takie koopy z wyglądu,to pierwsze łapią bodaj co,bodaj jakie portki,i czym młodsza i brzydsza to bardziej goni po imprezach by jelenia złapać i zaklepać te sa zdatne,oj na maxa! potem będzie rogi przyprawiała rpzy kazdej okazji,bo przecież wprawę już miała

Gość gość
On ma problem ze ktoś ma problem a ktos nie ma problemu ale on robi problem żeby miec problem w skrócie dziewica kazała mu spadac na drzewo

Nigdzie nie pisałem że mają się bzykać na dyskotece, mają wyjść do ludzi i tyle.

Gość gość
Takie podejście wyżej też jest niezdrowe. Nie przechodźmy ze skrajności w skrajność.

Gość gość
ta osoba ma tu problem,bo to się dobrze sprzedaje,temat się nakręca,a za to mu/jej płacą

Gość gość
Zajmij sie swoim nosem PPD Pogoniony Przez Dziewice

Gość gość
syrio,ale ja znam 20latki ,i wiem duzo, i dla bycia na topie w klubie,dadzą sobie zrobic wszystko,za flaszke tez dadza ,niektore udaja niedostepne by byl dreszczyk emocji , nic innego w głowie,tylko impreza,jak sie ubrac*****kazac,a potem oamwiac co z kim ,jak etc podrzynąć można,patologia na szczescie sa i te normalne,szanuja sie i odcinają od takich "chorych"zachowań

Gość gość
to powiedz nam tu jak siedzimy wszyscy dlaczego to te dziewczyny cie tak denerwują?

Gość gość
to jak masz problem ,ze C**przeszkadza,ze nie wychodzi jakaś a uwazasz ze bylsys godnym kompanem,to zaproś gdzies,wyjdzie moze nie wychodzi,bo jest niesmiala,sama nie chce, ale sa takie ,które po prostu tak lubią,i mają nne zaintersowania niż podrygiwanie i bywanie

Gość gość
Cnotki niewydymki.

Gość gość
Cnotki sa najlepsze :classic_cool:

Gość gość
pisze następny "mondry" z kompleksem małego

Gość gość
19 na 14 to malo ? :classic_cool: :classic_cool: Bujam się tylko z cnotliwą. Dla dupodajek

Gość gość
facet który wyskakuje z jakimiś pomiarami to dla mnie dno znaczy ze ma jakieś kompleksy i mu potrzebna linijka i suwmiarka przecież to jest załosne kobieta pragnie nie penisa faceta,a jego samego,i to nie rozmiar jest wazny(choc nie do konca) kolorowych 🖐️

Gość swiniak z kafeterii
a co was to g***o obchodzi, zajmijcie się swoją d**ą, ma iść bo byle jakiejdyskoteki i oddać się pierwszemu lepszemu debilowi?niech lepiej szuka dalej, to ich życie nie wasze, czepiają się czy ktoś to robił czy nie, na pewno lepsza taka dziewczyna jak dajka z dyskoteki, ktora szuka akceptacji i uznania przez seks :D

Gość gość
oczywiście,ze te dziewczęta życia nie znają ,i jak widzą co robią koleżnaki,to one robią to samo,chcą być w swym środowisku akceptowane ...kiedyś taki młody chłopak coś mi naprawiał w komputerze,i zaczął mi opowiadac,ze cięzko spotkać fajną dziewczynę,że piją strasznie,ze ,,no wiadmo,a ze był z wioski,to mu poradziłam,zeby na imprezy może gdzies indziej jeżdzili,skoro u nich taka "nędza",a on,,,no byliśmy z kumplem gdzie indziej,wyszliśmy na fajke,kolega poszedł się ...no czy rowery stoją ,,,,a za nim dziewczyna,,,,i powiedziała,że mu zrobi oralnie jak on postawi jej i koleżance flaszkę zwątpiłam,i mnie zemdliło,ble,

Gość swiniak z kafeterii
nie kłamał, sa takie akcje, ale wciaz mozna znalezc normalna szanujaca sie dziewczyne...

Gość gość
no mozna,na szczęscie więc nie krytykuje osób z zasadami,bo to na te czasy ewenement