Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem nimfomanką

Polecane posty

Gość gość

potrzebuje sexu natychmiast. jestem tak napalona że mam cały czas mokro.

Gość gość
porozmawiamy? moze podasz mi swój e-mail

Gość gość
Nie do końca Ci wierzę. Babeczki zazwyczaj nie maja kłopotu z wyrwaniem faceta na bara-bara.

Gość gość
oczywiście że możemy pogadać. tylko że mi o gadanie nie chodzi. podaj swój e-mail to napisze

Gość gość
Napisz przynajmniej gdzie mieszkasz. Lista chętnych nie będzie mieć końca ...

Gość gość
nie mam problemu z wyrywaniem facetów tylko że chce w końcu kogoś innego który da mi to czego potrzebuje.. przemocy :) szarpania za włosy podduszania przymuszania wiązania i nie tylko

Gość gość
zachodnio pomorskie Resko

Gość gość
mam 21 lat

Gość gość
ja 25

Gość gość
Sprawa jest prosta. www.bdsm.pl Znajdziesz to, co potrzebujesz - gwarantuję. Gdybyś była facetem, to bym tego miejsca nie polecał, bo konkurencja okropna :D

Gość gość
a jak długo potrafisz się bzykać tyko tak szczerze?? jeżeli będzie potrzeba całą noc to dasz radę czy będziesz potrzebował wzmacniaczy

Gość gość
dziękuj***ardzo za polecenie strony. może tam nikt nie będzie pisał tylko w końcu się spotka i zrobi mi tego czego potrzebuje

Gość gość
ty mondralo Smof może sam coś polecisz albo mnie w*****asz

Gość geriantium
Tam faktycznie ciężko o prawdziwego mastera, ale roi się od napalonych gości co ją dobrze wyłomocą. Pipka ją swędzi to trzeba dziewczynie ulżyć. :) Ja jestem z małopolski to się nie wybiorę, ale żeby to było tak do 150 km to już bym wsiadał w samochód ...

Gość gość
jestem tak wyuzdana że raczej wstydu się nie najem.. tylko że wy zamiast pisać byście coś zrobili.. hehe niby prawdziwi faceci a nawet nie potrafią dziewczynie dobrze zrobić

Gość geriantium
A mnie się widzi, że jednak wiesz, że są tu tacy Kozacy, ale obecnie poza Twoim geograficznym i czasowym zasięgiem - i to wnerwia Cię chyba najbardziej. To smutne, że się nie spełniasz w seksie. Ale to nie jest nasza wina. Chciałbym żeby każda dziewczyna na świecie miała udany seks i chyba mogę się dzisiaj za to tylko pomodlić. ;)

Gość gość
hm graficznymi?? masz skypa to zobaczymy co potrafisz

Gość geriantium
Mam mieszane uczucia. Tak to jakoś przyroda zaplanowała, że najbardziej się chce jak się ma naście lat. Ale niestety tak jakoś spier... to życie, że na udany spokojny seks nie mam miejsca. Wzorcem w tym względzie są dla mnie dzikie plemiona. Tam czternastoletnie panny uprawiają seks i często nie wiedzą, że ciąża jest jego konsekwencją. Wychowaniem dzieci zajmuje się pół wioski a sprawa czy dziecko jest tego czy innego ojca nie ma znaczenia.

Gość gość
co ty do mnie p********z?? lepiej byś pokazał jaki to z ciebie facet podaj nick na skepa i zaraz wszystko się okaże

Gość geriantium
Role męskie i żeńskie są określone. Jakoś tak mądrze poukładane jest to życie ... a my tu w "Cywilizacji" komplikujemy to do bólu. Zakochanie ludzi trwa 2-4 lata i potem budujemy przywiązanie. A tam (w dżungli) ono też powstaje, ale nikt nie zawłaszcza sobie drugiej osoby. Nam się tylko wydaje, że tak się zmieniliśmy, że nie umielibyśmy żyć jak pierwotni ludzie a tymczasem w całej historii człowieka zeszliśmy z drzewa kilka minut temu. Nasza wewnętrzna konstrukcja się wcale się nie zmieniła. Zmieniły się tylko warunki kulturowe - a potrzeby są wciąż takie same. Niestety.

Gość geriantium
Co Ty z tym skypem??? Obślinię cały monitor i na tym się skończy .. :D

Gość geriantium
No ja też piję do "gość" - ale to chyba wciąż dziewczyna jest ... taką mam nadzieję

Gość Konrad266
Chętne się z Tobą spotkam ;) napisz konrad.patynski@op.pl