Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21latkaaaaaaaa

seks 2 do 4 razy w miesiacu

Polecane posty

Gość 21latkaaaaaaaa

Witam. Ja i moj chłopak mamy po 21 lat. Jesteśmy ze soba od 3 lat. Seks uprawiamy 2 - 4 razy w miesiącu. Loda nie robiłam mu już kilka miesięcy. Uwazacie , ze to dobrze, ze mało mu daje? Nie chce żeby się znudził albo przestał starać.

Gość 21latkaaaaaaaa
Sama nie wiem, nie zraze go tym do siebie?

Gość gość
Zastanawiam się,po co takie gierki uskuteczniasz?Nie lubisz seksu z nim,czy co?

Gość myralia
a moze ma gdzies na boku jeszcze jedna i tamta tez bzyka

Gość gość
jesteś j******a jakaś ja się bzykam ze swoim wtedy kiedy mam tylko ochotę i jakoś go to nie nudzi.. zamiast dawać mu celibat wal się z nim ie wlezie tylko to urozmaicaj.. np przebieranki wiązania itp:. zaskakuj go a nie wypłoszczaj bo ci do innej s*******i

Gość 21latkaaaaaaaa
w przebieranki nie mam zamiaru sie bawić. Jakoś glupio byloby mi sie przebrac przed nim... ogolnie jestem mało odważna w łóżku.

Gość gość
To rób tak dalej,a pożegna Cię dla innej

Gość 21latkaaaaaaaa
Na boku raczej nikogo nie ma.. Nie ma na to czasu. Czasami robi sobie dobrze jeśli nie ma nic np. tydzien. Sam mi sie do tego przyznał, ze wtedy nie może już wytrzymać.

Gość 21latkaaaaaaaa
Dlaczego ma mnie pożegnać , twierdzi, ze jest ze mną szcześliwy. :)

Gość myralia
to czemu mu nie dajesz przeciesz nasze pipcie nie sa z mydla i sie nigdy nie zmydla, czy moze ma za duzego i robi ci bol?

Gość geriantium
No na pewno ... Bzyka Cię raz na dwa tygodnie i umiera ze szczęścia. Chociaż różni są faceci. Może jemu wystarcza. Ale Twoje podejście do tematu jest złe. ZŁE. Manipulujesz. I to się kiedyś na Waszym związku odbije. Nie kalkuluj tylko kochaj.

Gość 21latkaaaaaaaa
duzgo ma,al zazwyczaj nie boli. Nigdy nie mialam jednak orgazmu pochwowego, jedynie łechtaczkowy jak robi mi minetke. Robiąc sobie sama dobrze dochodzę 2 x szybciej niz jak on mi to robi, nie wiem co jest;/ Podoba mi się badzo i kreci mnie, ale ja chyba mam niskie libido, albo jestem po prostu oschła.

Gość 21latkaaaaaaaa
Czasami jest zly jak mu odmawiam, ale jakoś szybko mu przechodzi. Zawsze znajduje jakąś wymowke, albo, ze jeszcze się nie kapalam, albo źle się czuje, boli mnie lowa, chce mi się spac, jestem zmeczona, itp.

Gość geriantium
A czemu nie robisz mu loda? Brzydzisz się czy uważasz, że to poniżające? Jakiś inny powód?

Gość myralia
a sproboj najpierw pozycje 69 to moze cie to wiecej podnieci

Gość geriantium
"ale jakoś szybko mu przechodzi." Bo Cię kocha. Mam nadzieję, że mu przejdzie, bo na pewno go unieszczęśliwisz. Znam taką jedną ... uciekłem od niej kilka lat temu. :)

Gość 21latkaaaaaaaa
69 jakos mnie nie podnieca tak strasznie, bardzo rzadko to robimy. Loda mu nie robi, bo jakoś nie ma okazji, on nie wspomina o tym nawet.

Gość 21latkaaaaaaaa
Problemem jest też to,ze i ja i on mieszkamy w swoich rodzinnych domach. Seks musimy uprawiać cicho, w wiekszosc**przypadkow jest ktoś w domu, żeby nikt nie słyszał, nie ma takiej swobody.

Gość gość
seks sie uprawia dla przyjemnosci a nie dla jakis wyczynow czy tym bardziej dla ilosci, nie ma sensu porownywanie sie z tym co robia inni tylko trzeba robic to co sie lubi i juz

Gość geriantium
Ale trzeba mówić o wszystkim otwarcie. Co lubię a czego nie ... Że się krępuję, albo że dziś nie mam nastroju ... a nie wymyślać niestworzone rzeczy. To nic dobrego. :) Seks z rodzicami za ścianą to rzecz straszna ... :) :D Róbcie to w lesie.

Gość myralia
A nie mozecie gdzies na dwa dni wyjechac zeby byc pewnym ze nikt nie wejdzie np.hotel

Gość 21latkaaaaaaaa
czasami wyjeżdzamy. ;) wakacje, jakis weekend.

Gość myralia
i co wtedy cie zadawla czy mysli tylko o sobie

Gość gość
Bym się załamał mając taką babę bez mózgu i chęci na ... :) Tragedia !

Gość gość
My z moim facetem kochamy sie z taka czestotliwoscia tylko dlatego ze on przyjeżdża do domu co 2 tyg. I dla nas to stanowczo za mało. Tzn jest jeden plus. Po 2tyg jesteśmy na siebie tak napaleni ze jest niesamowicie, ale kurcze mnie martwi to czy on mnie w końcu nie zdradzi (jeździ tirem do irlandii)

Gość gość
Jak zdradzi to na pewno o tym się nie dowiesz.Ja jestem facetem i nie dawał bym rady tak żyć jak Wy :)

Gość 21latkaaaaaaaa
dzisiaj nad ranem pojechal mnie w dupsko, az zwieracze puscily, powiedzialam mu ze od tej pory bedzie tak codziennie a jemu sie to spodobalo, kochalizmy sie przy muzyce sandu ciorby i od tej pory malalyga bedzie nasza piosenka

Gość gość
Do gość z 9.08. Ale to nie moja winą ze taka pracę wybral:( nie mam na to wpływu i to jest najgorsze.. ja mogłabym się z nim kochać bardzo często, jest moim najlepszym kochankiem, ja też cierpie przez tą abstynencje.. ale w życiu go nie zdradzę, mam nadzieję ze on tez