Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 21latkaaaaaaaa

seks 2 do 4 razy w miesiacu

Polecane posty

Go艣膰 21latkaaaaaaaa

Witam. Ja i moj ch艂opak mamy po 21 lat. Jeste艣my ze soba od 3 lat. Seks uprawiamy 2 - 4 razy w miesi膮cu. Loda nie robi艂am mu ju偶 kilka miesi臋cy. Uwazacie , ze to dobrze, ze ma艂o mu daje? Nie chce 偶eby si臋 znudzi艂 albo przesta艂 stara膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 21latkaaaaaaaa
Sama nie wiem, nie zraze go tym do siebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zastanawiam si臋,po co takie gierki uskuteczniasz?Nie lubisz seksu z nim,czy co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myralia
a moze ma gdzies na boku jeszcze jedna i tamta tez bzyka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeste艣 j******a jaka艣 ja si臋 bzykam ze swoim wtedy kiedy mam tylko ochot臋 i jako艣 go to nie nudzi.. zamiast dawa膰 mu celibat wal si臋 z nim ie wlezie tylko to urozmaicaj.. np przebieranki wi膮zania itp:. zaskakuj go a nie wyp艂oszczaj bo ci do innej s*******i

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21latkaaaaaaaa
w przebieranki nie mam zamiaru sie bawi膰. Jako艣 glupio byloby mi sie przebrac przed nim... ogolnie jestem ma艂o odwa偶na w 艂贸偶ku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To r贸b tak dalej,a po偶egna Ci臋 dla innej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21latkaaaaaaaa
Na boku raczej nikogo nie ma.. Nie ma na to czasu. Czasami robi sobie dobrze je艣li nie ma nic np. tydzien. Sam mi sie do tego przyzna艂, ze wtedy nie mo偶e ju偶 wytrzyma膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21latkaaaaaaaa
Dlaczego ma mnie po偶egna膰 , twierdzi, ze jest ze mn膮 szcze艣liwy. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myralia
to czemu mu nie dajesz przeciesz nasze pipcie nie sa z mydla i sie nigdy nie zmydla, czy moze ma za duzego i robi ci bol?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 geriantium
No na pewno ... Bzyka Ci臋 raz na dwa tygodnie i umiera ze szcz臋艣cia. Chocia偶 r贸偶ni s膮 faceci. Mo偶e jemu wystarcza. Ale Twoje podej艣cie do tematu jest z艂e. Z艁E. Manipulujesz. I to si臋 kiedy艣 na Waszym zwi膮zku odbije. Nie kalkuluj tylko kochaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21latkaaaaaaaa
duzgo ma,al zazwyczaj nie boli. Nigdy nie mialam jednak orgazmu pochwowego, jedynie 艂echtaczkowy jak robi mi minetke. Robi膮c sobie sama dobrze dochodz臋 2 x szybciej niz jak on mi to robi, nie wiem co jest;/ Podoba mi si臋 badzo i kreci mnie, ale ja chyba mam niskie libido, albo jestem po prostu osch艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21latkaaaaaaaa
Czasami jest zly jak mu odmawiam, ale jako艣 szybko mu przechodzi. Zawsze znajduje jak膮艣 wymowke, albo, ze jeszcze si臋 nie kapalam, albo 藕le si臋 czuje, boli mnie lowa, chce mi si臋 spac, jestem zmeczona, itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 geriantium
A czemu nie robisz mu loda? Brzydzisz si臋 czy uwa偶asz, 偶e to poni偶aj膮ce? Jaki艣 inny pow贸d?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myralia
a sproboj najpierw pozycje 69 to moze cie to wiecej podnieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 geriantium
"ale jako艣 szybko mu przechodzi." Bo Ci臋 kocha. Mam nadziej臋, 偶e mu przejdzie, bo na pewno go unieszcz臋艣liwisz. Znam tak膮 jedn膮 ... uciek艂em od niej kilka lat temu. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21latkaaaaaaaa
69 jakos mnie nie podnieca tak strasznie, bardzo rzadko to robimy. Loda mu nie robi, bo jako艣 nie ma okazji, on nie wspomina o tym nawet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21latkaaaaaaaa
Problemem jest te偶 to,ze i ja i on mieszkamy w swoich rodzinnych domach. Seks musimy uprawia膰 cicho, w wiekszosc**przypadkow jest kto艣 w domu, 偶eby nikt nie s艂ysza艂, nie ma takiej swobody.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
seks sie uprawia dla przyjemnosci a nie dla jakis wyczynow czy tym bardziej dla ilosci, nie ma sensu porownywanie sie z tym co robia inni tylko trzeba robic to co sie lubi i juz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 geriantium
Ale trzeba m贸wi膰 o wszystkim otwarcie. Co lubi臋 a czego nie ... 呕e si臋 kr臋puj臋, albo 偶e dzi艣 nie mam nastroju ... a nie wymy艣la膰 niestworzone rzeczy. To nic dobrego. :) Seks z rodzicami za 艣cian膮 to rzecz straszna ... :) :D R贸bcie to w lesie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myralia
A nie mozecie gdzies na dwa dni wyjechac zeby byc pewnym ze nikt nie wejdzie np.hotel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21latkaaaaaaaa
czasami wyje偶dzamy. ;) wakacje, jakis weekend.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myralia
i co wtedy cie zadawla czy mysli tylko o sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bym si臋 za艂ama艂 maj膮c tak膮 bab臋 bez m贸zgu i ch臋ci na ... :) Tragedia !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My z moim facetem kochamy sie z taka czestotliwoscia tylko dlatego ze on przyje偶d偶a do domu co 2 tyg. I dla nas to stanowczo za ma艂o. Tzn jest jeden plus. Po 2tyg jeste艣my na siebie tak napaleni ze jest niesamowicie, ale kurcze mnie martwi to czy on mnie w ko艅cu nie zdradzi (je藕dzi tirem do irlandii)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak zdradzi to na pewno o tym si臋 nie dowiesz.Ja jestem facetem i nie dawa艂 bym rady tak 偶y膰 jak Wy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21latkaaaaaaaa
dzisiaj nad ranem pojechal mnie w dupsko, az zwieracze puscily, powiedzialam mu ze od tej pory bedzie tak codziennie a jemu sie to spodobalo, kochalizmy sie przy muzyce sandu ciorby i od tej pory malalyga bedzie nasza piosenka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do go艣膰 z 9.08. Ale to nie moja win膮 ze taka prac臋 wybral:( nie mam na to wp艂ywu i to jest najgorsze.. ja mog艂abym si臋 z nim kocha膰 bardzo cz臋sto, jest moim najlepszym kochankiem, ja te偶 cierpie przez t膮 abstynencje.. ale w 偶yciu go nie zdradz臋, mam nadziej臋 ze on tez

Udost臋pnij ten post