Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość murzyn mnie wysmial

NIEZBYT FAJNY Murzyn a wysmial mnie wyzwal na ulicy ze jestem brzydka a SAM

Polecane posty

Gość murzyn mnie wysmial

Miezskam w Angli ,pewnego razu ide sobie i zaczal mnie zaczepiac murzyn ,nie byl w moim typie ,nie podobal mi sie ,ale bylam mila i powiedzilam ,ze nie umowie sie z nim ,a on do mnie "ze jestes rasistka nie lubisz brazowych" !! z taka zlosliwoscia do mnie,, po prostu nie jest w moim typie ,ale nie powiedzilam mu to,tylko ,ze sie nie umowie ..to zaczal yc zlosliwy dogadywac mi i wyzwal mnie smiejac sie mi w twarz ,ze jestem brzydka..a on tez mi sie wogole nie podobal..nie wiem czasami ci brazowi mysla ze sa tacy super piekni ,kool bo nalozyl nowe buty,ciuchy..??..Bardzo mi sie przykro zrobilo,bo Ja go nie obrazalam nie obrazilam..pozniej plakalam w domu z powodu tej sytuacji..

Gość gość
Dlaczego gadasz z obcymi na ulicy szukającymi zaczepki? Na 100% niuchał czy nie ma ci czego z*********ć.

Gość kasia 11111
Nie przejmuj się ;-) Jak byś mu się nie spodobała to raczej by cię nie zaczepił...

Gość kasia 11111
Ja jestem tolerancyjna i daje każdemu Murzynowi który mnie o to poprosi.

Gość a on byl taki piekny idealny
mowisz ze wyzwal cie ze jestes brzydka ?..a SAM byl taki PIEKNY ??

Gość kasia 11111
Czy możecie się za mnie nie podawać? :-O

Gość gość
K***a on niuchał jak ci coś z********ale pewnie nic nie mialaś do z******ia to dał spokój.

Gość gość
Naprawde smiesza mnie co niektorzy murzyni ,bo mysli ze jak mieszka -pracuej w eu i jak sie dobrze ubierze dobre nowe ciuchy zalozy ,to wielki PAN jaki to on fajny piekny.. heheheh

Gość gość
Hahaha, jaki temat :D Autorko napisz coś jeszcze, leje ze śmiechu :D

Gość gość
Mnie ta historia wydaje się mało prawdopodobna. Idziesz dumnie i się nie wdajesz w podryw na ulicy.

Gość gość
SLUCHAJCIE brazowi --to tak naprawde NAJWIEKSI RASISICI !! u nich w ich krajach nie macie zadnych prawe,a tutaj przyjezdzaja i sie ubiegaja o niewiadoomo co,a jak nie jest po ich mysli ,wmawiaja bialemu czlowiekowi,zeby wzbudzic w nim wine ,ze niby rasista..tak dzialaja brazowi..to ich triki ..wmawiac bialemu czlowiekowi ,ze rasista,a tak naprawde sam jest wielkim rasista..czetso niecierpia bialych tak naprawde..

Gość gość
Mnie ta historia wydaje się mało prawdopodobna. Idziesz dumnie i się nie wdajesz w podryw na ulicy.

Gość gość
Każda z was szuka chłopaka na ulicy? Tak z ciekawości :D

Gość gość
Ja mieszkam w uk i mam kolegę murzyna(26 lat). To tylko kolega z pracy żaden mój facet. Mam męża więc i tak nic z tego, poza tym za murzyna bym sie nawet nie wzięła, lubię go, szanuje, razem pracujemy i jest ok. On mnie i mojego męża tez bardzo lubi. Kiedyś przyznał mi się, że miał z 20 kobiet białych(polki, angielski) powiedział mi również, że bardzo lubi zaliczać białe kobiety i często z kolegami licytują się ile białych lasek zaliczyli i ze tak robi większość czarnoskórych facetów: po prostu zaliczają bo białe. Zaznaczył, że mnie szanuje i bardzo lubi ale że dla nich kobieta czarna to świętość a coś białego to tylko do *********** Sorry, ze to napisałam ale mój kolega nie jest jakimś zwyrodnialcem czy d****arzem zaznaczył tez, że białe kobiety same wskakują im do łóżka.

Gość gość
Oni tak zawsze, jak go nie przyjęli do pracy, to niby nie dlatego, że za głupi, tylko dlatego, że czarny itd....Zwalają swoje niepowodzenia na rasizm.

Gość gość
dokładnie się z tym zgodzę jak ida na rozmowę o prace i pracodawca zatrudni białego to zaraz chcą się sądzić o rasizm. Tak samo jak ciapaki. Jak to jest możliwe, że teraz do katolickich szkół w uk sa przyjmowani ciapaki?? katolicka szkoła a tu bach małe ciapaki. jak ich nie przyjmują to zaraz stowarzyszenia i tylko rasizm, że im się należy.

Jak byś mu dała numer itd pewnie by cię nie obraził . Ale z takie powodu płakać? musisz mieć słabą psychikę :-O

Gość teraz jedrna zgrabna pupcia
DOKLADNIE to jest to jak bialy czlowiek nie robi po mysli bialego to BRAZOWY--od razu osadza go o RASIZM... no i brazowy osiaga czetso to co chce ,bo bialy zeby nie zostac osadzany o rasizm--robi to co chce brazowy...ehh i najzabawniejsze ze dajemy sie czesto na te ich slowa zlapac"to jest rasizm".--oni tym slowem wiele wygrywaja......

Gość teraz jedrna zgrabna pupcia
wiedza o tym ze tym slowem rasiszm -moga wiele zdzialac-manipulujac bialych tak naprawdei czesto to wykorzystuja,a biali daja sie na to nabrac...ehhh

Gość gość
ja tam wale takie ich teksty jak słyszę, że jestem rasistką(a nie jestem) ale jeżeli już chcą mnie na takie teksty łapa to odpowiadam: Tak jestem i co mi zrobisz? podam przykład: tutaj w uk spotykam sie jedną sobotę z koleżankami w miesiącu w pubie. Uważam, ze jesteśmy bardzo atrakcyjne, zgrabne i nie brzydkie z twarzy:) parę razy zdarzyło mi się, że jakiś czarnoskóry lub ciapaty się do mnie dostawiał, jak ich odpychała ja lub któraś z moich znajomych to zaraz zaczęli się rzucać, że jesteśmy brzydkie, wyzwiska itp najlepsze jest to, że jak cżłwoiek nie chce z nimi gadać lub tańczyć to zaraz się wyżywają i gadają, że jesteśmy rasistkami i po kilku razach zaczęłam im odpowiadać, że tak jestem rasistką i dostępna tylko dla białych mężczyzn. Te ciapaki, murzyny dostają za ten tekst piane w gębie.... niech wiedzą, że nie każda kobieta leci na ich marne wdzięki:) dodam, że ja i moje znajome mamy mężów polaków, jedna znajoma anglika

Gość gość
faktycznie macie racje ,ze zbytnio na to nie wpadlem ,dosyc czetso uzywaja ,tekst"jestes rasista" zeby cos osiagnac..zmanipulowac..

Gość gość
A oni tacy piekni tacy idealni ,ze WAS od brzydkich wyzywaja? to pewnie jakies malo wyksztalcone buraki i tyle..i zakompleksieni tak naprawde ,ale udaja stwarzaja pozory jaki to ja fajny super cool..:( Przeciez oni sa w wiekzsosci brzydcy -podoni do zwierzakow z geby.. -nochal jak zgnieciona truskawa na polt twarzy..:( -wary jak u karpia-opony... na pol geby.. przypomina zwierzaka i mylsi ze piekny?? bo kupil ubral sie w nowe ciuszki? :)

Gość gość
brazowi czesto tak naprawde nienawidza bialych,ale to skrzetnie ukrywaja..

Gość Do Kasii 11
I tu was rozczaruja faceci nie musza umawiac sie tylko z tymi co wpadna im w oko , niektórzy cwicza zagaduja kobiety zeby podniesc swoja meskosc . Albo je "trstuj a" zeby potem wiedziec jak z tymi ładnymi rozmawiac , mozliwe ze na prawde mu sie nie podobała .

Gość ej wyzejjjjj
ale jej sie on tez nie podobal..

Gość gość
Ale jakby się jej spodobał to prędzej czy później i tak by powiedział co o niej myśli pijacy dzieci i ludzie wciekli na nas sa szczerzy .