Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Male bardzo piersi a seks nago

Polecane posty

Gość gość

No Wstydze się..tylek mam niby fajny, kragly, uniesiony nie za maly nie za duży..brzuch plaski, nogi też niezle..cwicze od kilku miesięcy także widac już rezultaty na nogach, pupie i ogolnie..no ale z cyckami mam problem. Wstydze się całkiem nago seks uprawiac,a jak już to ciągle o tym myślę, jak je zasłonić...jak się kurde przelamac.?? ja ogolnie jestem bardzo chuda w ramionach i drobnej budowy..

Gość gość
ja też jestem bardzo bardzo chuda i wysoka. Ty przynajmniej masz fajny tyłek:D A ja? no nie bardzo;/ Ale swojemu facetowi się podobam. Duże cycki nie sa najwazniejsze:)

Gość gość
No ja swojemu też się podobam.. przynajmniej tak mówi..no mam fajny tylek ale też cellulit przed okresem..jak wody nabiore. no ale kurde jak tu przestać o tym myślec.. jak już naga jestem..

Gość gość
Nie zdejmuj stanika lub niech ci facet zafunduje implanty.

Gość gość
Hmm...to siedzi w Twojej psychice. Ja dawniej strasznie rozmyślałam nad tym jak to bedzie jak bede miała chłopaka i po pierwsze jak pokaże mu sie bez makijażu a po drugie jak się przed nim rozbiore (chodziło mi też przede wszystkim o male piersi). Ale jak przyszlo co do czego przestalam sie krępowac i mimo że się sobie nie podobam nie pomalowana a moje piersi dalej sa małe to mój chłopak zawsze mi powtarza że najładniej wyglądam z samego rana i że duże cycki wcale nie sa fajne;)

Gość nie przesadzaj
Sluchaj uprawiajac seks z moja zona ona mysli ze podniecaja mnie jej piersi a tak naprawde to podnieca mnie jej jedrna pupa prezaca sie mm cos pieknego :)

Gość co za duzo to niezdrowo
ukrywac to trzeba obwisle oklaple cycki -jak u starej baby..-zepsuta skora cycek.. A NIE jedrne malutkie cycuszki .. je mozna cale wlozyc do buzi

Gość gość
No tylek mam niezły i ciągle nad nim pracuje żeby było jeszcze lepiej:) dzięki na pocieszenia:)

Gość marzenie wieluuu
no to sie ciesz ,ze masz taka pupcie!!!!!!!! wiesz ile kobiety dalo by zeby miec jedrna zgrabna pupe!!!!

Gość gość
nie pocieszam Cię - facetowi na pewno bardzo spodobają się twoje małe piersi, a chowanie zakrywanie w czasie seksu? pewnie tylko o biuscie myslisz zamiast czerpac przyjemnosc

Gość teraz jedrna zgrabna pupcia
cycki jak to cycki..cycki juz wyszly z mody sa juz NUDNE ,teraz era na jedrne zgrabne pupy!!

Gość gość
Gosc z 00:06 no myślę właśnie.. Jedynie na moment przestaje gdy się w seks oralny wczuwam.

Gość gość
To Twój facet nie wie co robi skoro niepotrafi tak Cię rozgrzać że Ty o swoich cyckach myślisz.

Gość gość tadmar
kochane kobietki małe piersi są cudowne nie wstydźcie się je pokazać naprawdę są piękne ja osobiście tak uważam