Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine21

Naprwde Arabowie sa dobrzy w lozku

Polecane posty

Gość gość
po co pytasz i co wg ciebie znaczy dobry

Gość gość
hehe mnie też to zastanawia. Ale bardziej śmieszy mnie kompleks naszych rodzimych chłopaków, którzy niby śmieją się z Polek będących z Arabami, a jednocześnie uwiera ich to jakoś personalnie.

Gość gość
obrzezany penis sprawia kobiecie wiecej satysfakcji ,to na pewno ,ale przewaznie nadaja sie tylko na sex,chociaz zdarzaja sie wyjatki :) POLKI -sa dla arabow egzotyczne,tak samo jak oni dla polek ARABOWIE Jasni--sa o wieleeeeee ladniejsi od jakis brazawych murzynow..

Gość gość
No może i tak jest. Tego nie wiem i raczej się nie chce przekonać. Chociaż na dobry seks....może warto?

Gość gość
ilu arabów znasz

Gość gość
Sprobuj pewnie,ale pamietaj jedna ZASADE nie zakochuj sie!!! Z Arabami trzeba wiedziec jak postepowac :) niech to on lata za toba ,niech on sie zakocha!! ALE NIE ZAKOCHUJ SIE!! wygrasz tym!

Gość gość
PODNIECAJ go delikatnie,prowokuj delikatnie ,troche olewaj nie angazuj sie nie pokazuj ze ci zalezy,bo przegrasz !!! niech skomli jak piesek,teskni za toba

Gość gość
to na co czekasz zaciagnij jakiegos sie sama przekonasz

Gość gość
to do dziela masz wskazowki jak z nimi postepowac ,bo to takie troche zwierzaki;) niewyzyte:)

Gość gość
takie dzikusy troche i mozesz poczytac sobie jeszcze forum stronki www.arabia.pl -tam wypowiadaja sie kobiety ktore sa w zwiazakch z arabami lub mezatki