Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MKrystyna

Zapomniana Tabletka anty

Polecane posty

Gość MKrystyna

Zapomniałam wziąć tabletki w sobotę rano, a przyjełam ją dopiero w niedziele wieczór (po stosunku) , więc minęło więcej niż 24 h ale mnie niż 48 h. W niedzielę wieczorem uprawiałam sex z moim facetem. Pierw doszedł na zewnątrz, jednak po ok 20 min, zaczeliśmy się kochać bez zabezpieczenia i w trakcie tego mógł mu się wydzielić preejajkulat . Dodam że jestem w 2 tygodniu brania tabletek. Moje pytanie brzmi, czy mogę zajść w ciążę ? bardzo proszę o odpowiedź.

Gość gosciowa
Masz w ulotce jak byk - jeśli spóźnisz się z pigułka wiecej niż 12 godzin, to przyjmujesz ja zaraz gdy sobie to uzmysłowisz, nawet jeśli to oznacza przyjęcie dwóch jednoczesnie (tej zapomnianej i tej kolejnej) oraz PRZEZ KOLEJNE 7 DNI ZABEZPIECZASZ SIE DODATKOWO, np.prezerwatywą

Gość MKrystyna
Wiem, że tak mam robić. Ale powiedz mi, czy w tej konkretnej sytuacji jest możliwe żebym zaszła w ciążę ?

Gość gość
Natura dała kobiecie zapłodnienie po stosunku.Antykoncepcja jest po to aby było ******ie bez efektów i o tym trzeba pamietac.

Gość gość
Idiotyczne pytania zadajesz. Pominelas pigulke, a nie zabezpieczylas sie w inny sposób... Tak, jest możliwa ciaza. Czego sie spodziewasz? Ze zaprzeczymy? Zrob test ciążowy, a nie kaz nam wróżyć. Ryzyko podjelas, to teraz sprawdz czy wygralas w tej zabawke bejbika, czy nie.

Gość gość
Oczywiście test tak za 2 tygodnie wczesniej nie ma sensu