Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale beka na przystanku dzisiaj

Polecane posty

Gość gość

Pytam dziewczynę o godzine bo mi siadła komórka, a tu taki okularnik łysy do mnie wyskakuje z odpowiedzią, i zaczyna sie podlizywać 'właśnie sprawdzałem godzinę i wie pani no dlatego pani powiedziałem' i cos za mną krzyczał, widac było że koniecznie chce pogadać, a ja polazłam z przystanku bo za duzo czasu musiałabym czekać i wolałam przystanek się przejść XD może się facet uczył podrywu hahaha

Gość gość
to cudownie :)

Gość gość
śmiesznie. Ciekawe co by pieprzył za glupoty jakbym tam została. Nie lubie jak ktos na ulicy do mnie gada, obojetnie kto to jest

Gość gość
Nie masz dobrego serca.Bóg cie za to ukarze

Gość gość
Żałosna jesteś Kogo interesują takie durnowate opowiastki gówniary? Zgaduję- masz może z 15 lat Na szczęście durnota nastolatek z wiekiem mija

Gość gość
nie mija tylko się kamufluje

Gość gość
Ona ale ja nie dokończyłam tej historii jeszcze. Potem ten łysawy okularnik poszedł za mną z przystanku troszkę dalej do parku i wyjął fajfusa z rozporka i zaczął g'nieść krzycząc "Hej Mała kto jak nie Ty?!".:) No właśnie,pomyślałam,kto jak nie ja:) Tylko w sumie martwi mnie że było bez gumki i kwiatów. Ale za to ostro było:) Ten okular to prawdziwa kobra sexu. Szczelał jak wulkan! :classic_cool:

Gość gość
szkoda ze wam nie wyszlo, przyszlabym na slub