Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciążowy pierwszy pozytywny drugi negatywny co mam myśleć

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ostatnio juz kilka razy współżyłam z nażeczonym bez zabezpieczenia. Zaznacze może że nie jest to spowodowane głupotą lecz chcielibyśmy mieć maleństwo:) Od jakiegoś czasu źle się czuje i moja intuicja podpowiadała mi że może to być ciąża. Sprawdzając objawy ciąży na internecie dla upewnienia się okazało się że są identyczne jak te u mnie... Postanowiłam sobie zrobić test ciążowy. Nie miałam jeszcze w tym miesiącu miesiączki powinnam mieć ją na dniach lecz nie czuje żadnych objawów tak jak każdego miesiąca. Pierwszy test wyszedł pozytywnie co prawda kreska była słabiutka no ale zauważalna. Drugi test zrobiłam sobie 5 dni póżniej i wyszedł negatywnie:( Co mam o tym wszystkim myśleć? Czy jest możliwość że jestem w ciąży? Wiem że powinnam poczekać na okres lecz ciekawość jest silniejsza od oczekiwania:) Wiem że nie stwierdzicie tego bo to może zrobić tylko lekarz lecz może są kobietki które miały równiez takąsytuacje?? Czekam niecierpliwie na odpowiedź.

Gość gość
Słownik kup a nie test

Gość gość
czekaj do dnia spodziewanej miesiaczki i wtedy ewentualnie zrob test

Gość gość
skoro masz kilka dni do okresu a pierwszy robiłaś przed negatywnym to powiem ci coś-ani te twoje ''objawy'' ciąży nie są prawdziwe ani ten pozytywny test.Po prostu sobie urajasz.Ps.Poćwicz ortografię.

Gość gość
do gościa powyżej: teee ."urajasz" weż też czasem słownik poczytaj:) tobie też się przyda:)

Gość gość
Jeżeli na okres jeszcze masz czekać a test pozytywny był kilka dni temu, mało prawdopodobne że wynik był prawidłowy, chyba że masz wyjątkowo długie cykle... Jedyne co Ci da pewność to test z krwi, przestaniesz się gryźć. Zauważ że część objawów pojawia się i z nerwów (mdłości, bóle brzucha). ALe trzymam kciuki.

Gość gość
NARZECZONY glupolu

Gość gość
Wiecie co tak przyznaje się mam dyslekcje i o z tego?? Każdy jest człowiekiem i ma różne wady! Ja prosiłam o wypowiedź na temat ciąży a nie mojego błędu... Strasznie dziękuje za poważne podejście do mojej sytaucji i pomoc! Siedzą tutaj tylko tacy którzy patrzą aby się do czegoś przyczepić i pośmiać, powyzywać a nie żeby pomóc.... Współczuje takim:)

Gość Justann
Zrób badanie krwi i będzie wszystko jasne. A co dysleksji: ZAINSTALUJ SŁOWNIK W PRZEGLĄDARCE, a nie głupio się tłumacz.

autorko podaj co następuje Kiedy była ostatnia @Jak długie masz cykle Kiedy zrobiłaś 1 test ten pozytywny Kiedy zrobiłaś test negatywny Kiedy powinnas dostać @ Bez tego nie da rady :-)

Gość gość
Ostatnia @ 31.01 cykl to przeważnie 29 dni pierwszy test zrobiłam 15 stycznia drugi 20 stycznia.

Gość gość
PINK TEST

Gość gość
PINK TEST

Gość gość
zrobilas test ciazowy w terminie owulacji?? :o

Gość gość
31 stycznia miałaś ost @ ??? wtf ??

Gość gość
pewnie pomylka i okres byl 31.12.13, ale i tak kto robi test ciazowy w owulacje? moim zdaniem prowo

Gość gość
co sie dziwicie.. panna pewnie nawet nie wie co to jest owulacja i kiedy ja ma kiedys znalam taka artystke co byla przekonana ze w ciaze mozna zajsc w czasie okresu .. a o swoim cyklu wiedzila tyle ze ma miesiaczke w kazdym miesiacu i tyle

Gość gość
no ponoc sie zdarzaja przypadki zajscia w czasie okresu,ale kurde jak kupuje test to chyba czytam ulotke i tam jak byk pisze,ze wykonac w pierwszym dniu spodziewanego okresu.dlatego nadal uwazam,ze prowo

Gość gość
no coz robiac test ciazowy w owulacje mogl dalc on wynik pozytywny ja kiedys tak mialam brak okresu wiec zaniepokojona zrobilam test- bach pozytywny to ja do lekarza a pani doktor mi mowi ze owulka mi sie przesunela i bo jestem wlasnie w jej trakcie :D w ciazy nie jestes na pewno