Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maminka94

przyjmę ubrank za koszt wysylki

Polecane posty

Gość maminka94
a po co tu wyzwiska? Sa jeszcze kulturalne Panie i dziewczyny poprostu ..

Gość maminka94
Moze ktos mialby jeszcze na zbyciu jakies ubranka? ;)

Gość gość
a nie lepiej iść kupić nowe a nie sępić na forum o jakieś szmatki? nie wiesz w jakim stanie będą czy nie podarte, poplamione, sprane. teraz wszędzie pełno wyprzedaży sama ostatnio widziałam w realu po 3 zł body, w pepco i textilu po 6 zł, albo idz do lumpa i zobaczysz na oczy co kupujesz za to co wydasz na przesyłkę będziesz mogła kupić parę sztuk.

Gość gość
A nie lepiej isc do lumpeksu i tam poszukac. U mnie w Biga Styl sa takie obledne ciuszki ze jak tam ide to sie musze powstrzymywac zeby wszystkiego nie nakupic. 17 zl/kg to za to kupisz pare fajnych ciuchow a sama sobie wybierzesz i bedziesz widziala w jakim stanie sa.

Gość maminka94
Moje kochane , mieszkam w małej miescinie i nie mamy niestety takich sklepów jak pepco albo tesco .. I ludzie z wiekszych miast mowia , ze maja gorzej i drozsze zycie.. U nas takich rzeczy nie ma. A w lumpeksie? bylam ostatnio dostawa byla o 9 przyszlam 10 po 9 a tam juz pelne pomieszczenie babć wybierajacych ubranka dla wnusia nawet nie dopuszczą cie do skrzyni, zrobilo mi sie duszno , slabo i wyszłam..

Gość gość
masz neta jest takie coś jak tablica pl możesz poszukać tam ogłoszeń ze swojego regionu i kupić po 1 zł ciuszek czesto się widzi ogłoszenia, możesz jechac do wiekszego miasta ale ty wolisz dziadowac zeby ci za darmo oddac, to jak ty zamierzasz utrzymac dziecko jak nawet na ubranka cie nie stac a gdzie wozek łozeczko itp.

Gość maminka94
No i sie zaczelo...

Gość gość
k***a żal wam doopę ściska przecież to nie wy jej dacie szmaty więc

Gość gość
maminka , napisałam do ciebie maila , sprawdź pocztę.

Gość maminka94
Juz Pani odpisalam ;-)