Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kajosz

Środki na zwiększenie ilości spermy

Polecane posty

Wczoraj znalazłam w szafce u faceta środki na powiększenie penisa i zwiększenie objętości wytrysku. Czy to normalne? I nie wpływa negatywnie na zdrowie?

Dodam, że jestem z nim od kilku miesięcy. Bardziej dziwią mnie te środki wpływające na wytrysk...

Gość gość
no dziwnie.. moze ma kompleksy badz mial kiedys jakies problemy ze zdrowiem

To jest mój czwarty partner w życiu. No nie jest największy, nie wiem ile może mierzyć. Nie jest zbyt długi, ale za to gruby. Wystarcza mi w pełni i myślałam, że o tym wie... A te tabletki na zwiększenie ilości spermy, tego to już zupełnie nie rozumiem. Nie wiem też jak mam do niego o tym zagadać, nie wie, że je znalazłam...

To jest mój czwarty partner w życiu. No nie jest największy, nie wiem ile może mierzyć. Nie jest zbyt długi, ale za to gruby. Wystarcza mi w pełni i myślałam, że o tym wie... A te tabletki na zwiększenie ilości spermy, tego to już zupełnie nie rozumiem. Nie wiem też jak mam do niego o tym zagadać, nie wie, że je znalazłam...

Gość gość
cyt.: A te tabletki na zwiększenie ilości spermy, tego to już zupełnie nie rozumiem. Nie wiem też jak mam do niego o tym zagadać, nie wie, że je znalazłam... odp.: Moja droga, pytając o to robisz z siebie Zieloną Gęś. Pewnie postawisz oczy w słup jak powiem Ci, że jakość i siła orgazmu męskiego jest zdeterminowana ilością ejakulatu, czyli im więcej spermy tym podczas wytrysku większa przyjemność dla mężczyzny. Kobiety też mają wytrysk zwany lubricatio. Wygoogluj w necie t. "Fizjologia i filozofia seksu", a dowiesz się więcej, i nie będziesz zadawać pytań jak "ZG".🖐️

Gość gość
naoglądał się p****li i pewnie marzy mu się zakończenie w twoich ustach lub na buzi ;)