Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ParaSzuka

Para szuka zadbanej Pani

Polecane posty

Gość ParaSzuka

On ciemny blondyn .Ona filigranowa kobietka o zgrabnym tyłeczku. Interesuje nas zabawa w trójkę. (tylko i wyłącznie interesuje nas kobieta!!! oraz tylko i wyłącznie w trójkę innej opcji nie ma!!!) On hetero ona Bi oboje się zaopiekują zgrabną i zadbaną dziewczyną w przedziale 18-30. Oboje marzymy o wspólnych zabawach. Jeśli jesteś nie doświadczona możemy Cię czegoś nauczyć. Jesteśmy kulturalną i zadbaną parą, dbamy o higienę i wygląd. Nie oferujemy sponsoringu interesuje nas stała znajomość. Posiadamy własne lokum. Mile widziane zdjęcia ciałka odwdzięczymy się tym samym. Jeśli jesteś nieśmiała wstydzisz się nie ma problemu napisz a spotkamy się na mieście,dogadać się zawsze można. Na początek możemy się tylko spotykać. Mile widziana dziewczyna zadbana, szczupła, kulturalna lubiąca dobrą zabawę i dobrze gotujaca :-)Jeśli pragniesz byc dopieszczona i szukasz ciekawej znajomosci w trójkę a jej nie masz PISZ!!!. Nie ma czego się bać nie gryziemy,chyba,że to lubisz ;)

Gość gość
po ile macie lat??

Gość Autorka zwłok
Hehe lubię to Eluana :D

Gość Zainteresowanaaaaaa
Skąd jesteście?

Gość ParaSzuka
tak naprawdę to właściwie chodzi nam o te obiady, zawsze to będzie miłe jak ktoś nam ugotuje, bo ja nie umiem :( poza tym to juz nie ten wiem mam 56 lat mój mąż 58, myślę, że znajdzie się tu jakaś piękność :P czekamy nie bójcie się dziewczyny :)

Gość gość
Dajcie jakiś namiar na siebie.