Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatatataa

inhalator

Polecane posty

Gość agatatataa

Dziewczyny potrzebuję porady - znacie sklep internetowy, w którym kupię dobry inhalator? Mam chore dziecko i szukam dobrego sprzętu w dobrej cenie.

Gość gość
Nam bardzo polecała Pro nasz lekarz rodzinna. I faktycznie jak nam synek przechodził zapalenie płuc to inhalacja zdała egzamin bardzo dobrze. Można było skutecznie pomóc maluchowi w warunkach domowych bez jeżdżenia po szpitalach czy jakiejś innej terapii farmakologicznej. Aerozol jest dużo bezpieczniejszy dla dziecka, nie ma ryzyka jakiś powikłań lek trafia prosto w drogi oddechowe.

Gość ajj

Jeśli szukacie inhalatorów dla dziecka to możecie zajrzeć do oferty Sanity, bardzo wiele sensownych produktów w rozsądnych cenach, można znaleźć wiele ciekawych propozycji, które rzeczywiście dobrze się sprawdzają.

Gość Kuba

Możesz zerknąć sobie do oferty w niemieckich sklepach, gdzie sprzedają taki produkt jak mini inhalator Clip czy jakoś tak to się nazywa – ciekawy sprzęt bo kosztuje jedynie 7 euro a w praktyce naprawdę fajnie się sprawdza u mnie pomógł na migreny, nudności, poprawił stan dróg oddechowych. Nie liczyłem kupując na tak dobre działanie.

Gość marta

W Niemczech już od bardzo dawna znany obecnie mini inhalator Clip pojawia się także w naszym kraju więc jak ktoś ma z nim doświadczenie i chciałby u nas go kupować to już taka możliwość się pojawia.

Gość jarek

Jeśli chcesz inhalator dla dziecka to postaraj się sprawdzić wcześniej różne opcje w sieci, bo modeli w sprzedaży jest sporo, pytanie więc co będzie najlepiej kupić. Wydaje mi się, że jak poszukasz to raczej bez problemu coś się wybierze, warto podpytać o to w aptece czy jakimś medycznym sklepie.