Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osełkin

ksiądz Oko naucza

Polecane posty

Gość osełkin

że nie szuka się miłości w rurze wydechowej układu trawiennego, wśród kału i krwi. Oto słowo sługi bożego ...

Gość ksiądz nos
a większość z nas szuka zamoczenia kuta

Gość gość
ja sie obsmiałam z tych wywodow jak norka. choc smutne, ze on ma tytuł dr hab!!! Dr OKo, prof Pawlowicz ... swiat ma sie z czego smiac

Gość osełkin
Ksiądz Da­riusz Oko jest jed­nym z głów­nych du­chow­nych, który pro­wa­dzi walkę z ide­olo­gią gen­der. – Dzie­ci na­wza­jem się gwał­cą, ma­stur­bu­ją, nie­raz cały dzień i przy po­sił­ku. Tym się koń­czy sek­su­ali­zo­wa­nie dzie­ci. To, co jest mar­gi­ne­sem pa­to­lo­gii, chce się zro­bić normą – mówił w Sej­mie ks. Oko. Tłu­ma­czył po­słom, na czym jego zda­niem po­le­ga prze­wrot­ność ide­olo­gii gen­der. – Dla­cze­go oni chcą, żeby ma­stur­bo­wać dzie­ci w wieku dwóch lat? Żeby zbu­rzyć tabu sek­su­al­ne. Ale je­że­li dzie­ci sek­su­ali­zu­je się w wieku dwóch lat, to jest po­dob­nie, jakby dawać im wódkę i nar­ko­ty­ki. Je­że­li dzie­ciom bę­dzie­my dawać wódkę, nar­ko­ty­ki, seks – w wieku dwóch lat – to mocne jed­nost­ki może się oprą, ale bar­dzo wielu zo­sta­nie nar­ko­ma­na­mi, al­ko­ho­li­ka­mi, sek­snar­ko­ma­na­mi. Ale to po­zwa­la na ze­rwa­nie z do­tych­cza­so­wą kul­tu­rą. To cel gen­de­ry­stów – grzmiał teo­log. – A wszyst­ko wedle za­sa­dy sza­tań­skiej, ale sku­tecz­nej: nie wal­czy­cie z Ko­ścio­łem wprost, ale sek­su­ali­zu­je­cie mło­dzież – wy­ja­śniał du­chow­ny.

Gość osełkin
We­dług księ­dza Oko gen­de­ryzm jest źró­dłem nie­mal wszel­kie­go zła, przede wszyst­kim zaś krzyw­dzi ko­bie­ty, bo coraz trud­niej im zna­leźć ro­zum­ne­go i sta­bil­ne­go part­ne­ra do życia. Dla­cze­go tak jest? – Męż­czyź­ni, któ­rzy żyją w roz­pa­sa­niu sek­su­al­nym, nie na­da­ją się na męża. Chcą seksu, nic in­ne­go, potem idą do na­stęp­nej. Nie­moż­li­we są trwa­łe związ­ki, mał­żeń­stwa. A dla ko­bie­ty nie­moż­ność za­ło­że­nia mał­żeń­stwa i po­sia­da­nia dzie­ci jest nie­szczę­ściem. A to jest efekt re­wo­lu­cji sek­su­al­nej, że coraz trud­niej o od­po­wie­dzial­ne­go męż­czy­znę – wy­ja­śnił ksiądz Oko. Zda­niem du­chow­ne­go efek­tem re­wo­lu­cji gen­de­ro­wej jest eks­plo­zja pro­sty­tu­cji w Eu­ro­pie. – Widać taką pra­wi­dło­wość: tam, gdzie za­my­ka­ją ko­ścio­ły, za­my­ka­ją przed­szko­la. A otwie­ra­ją co? Bur­de­le. Na­czy­nia po­łą­czo­ne. Im mniej wiary, ko­ścio­łów, tym wię­cej domów pu­blicz­nych. W Ho­lan­dii, jak znisz­czo­no ko­ściół, to ko­bie­ty już cał­kiem jaw­nie, na wi­try­nach skle­po­wych, są jak po­łcie szyn­ki. Wy­bie­rasz sobie szyn­kę – szyn­kę ba­bu­ni, szyn­kę wiej­ską, to teraz mo­żesz sobie wy­brać połeć ko­bie­ty – mówił ksiądz, znany z do­sad­nych po­rów­nań.

Gość gość
w plebaniach to sie robią burdele cyce ,gacie i inne dzieci :D

Gość Różanna de Flores
"Dzie­ci na­wza­jem się gwał­cą, ma­stur­bu­ją, nie­raz cały dzień i przy po­sił­ku." co za brednie - oto co celibat robi z mózgiem faceta !

Gość spaślak_
Dzieci nawzajem się gwałcą, masturbują,>>glodnemu oku chleb na mysli :D

Gość siostra Gorycja
ks. Oko może sobie konfabulować jako osobnik mentalnie spenetrowany. Gorzej, że oficjalna nauka polskiego episkopatu też podbredza w tym stylu.

Gość gość
stary zbok, jedno mu w głowie. Obsesja na mozg padła.

Gość gość
Ja sie ciesze z takich Oków - kk w Polsce padnie w kazdym razie nikt rozumny w nim nie zostanie.

Gość osełkin
Ksiądz wy­stą­pił z wy­kła­dem na za­pro­sze­nie posła An­drze­ja Ja­wor­skie­go z PiS, który jest sze­fem Par­la­men­tar­ne­go Ze­spo­łu ds. Prze­ciw­dzia­ła­nia Ate­iza­cji Pol­ski. We­dług posła, gen­der to nie­na­tu­ral­na ide­olo­gia, wy­mie­rzo­na w Ko­ściół ka­to­lic­ki. Ksiądz Oko uważa jed­nak, że "Ko­ściół jest jak skała. O tę skałę roz­bił się ko­mu­nizm, bol­sze­wizm, na­zizm. Roz­bi­je się też gen­de­ryzm". - Tylko, żeby było jak naj­mniej ofiar - wy­ra­ził na­dzie­ję. - Je­ste­śmy cho­rzy na śmierć. Je­że­li nie po­tra­fi­my się re­pro­du­ko­wać, prze­ka­zać życia, to coś jest cho­re­go w nas. A ta cho­ro­ba, mię­dzy in­ny­mi na­zy­wa się gen­der - mówił ksiądz w trak­cie wy­kła­du. Ksiądz przed­sta­wił też sta­ty­sty­ki do­ty­czą­ce licz­by part­ne­rów sek­su­al­nych. We­dług niego 25 pro­cent gejów stwier­dzi­ło, że miało w życiu mniej niż stu part­ne­rów, 50 pro­cent mię­dzy sto a ty­siąc, a 25 pro­cent ponad ty­siąc. - Sek­su­al­ność roz­pa­sa­na, bez ba­rier, bez reguł jest za­bój­cza. Mi­liar­dy ist­nień ludz­kich zo­sta­ło znisz­czo­nych przez roz­pa­sa­nie, a tego chce gen­der i temu mu­si­my się prze­ciw­sta­wiać - ape­lo­wał.

Gość siostra Gorycja
Ksiądz Da­riusz Oko jest wy­kła­dow­cą na Wy­dzia­le Fi­lo­zo­ficz­nym Uni­wer­sy­te­ty Pa­pie­skie­go Jana Pawał II w Kra­ko­wie. Teraz wiemy jaki poziom reprezentują katolickie uczelnie. A my za to płacimy jako podatnicy.

Gość wuK aSiX
brak d*****nia zżera mózg temu księżulkowi

Gość gość
W tyłek walą dewianci Z głową coś nie tak. Jestem facetem. Mam dziewczynę od 5 lat Tylko jeden kumplel mój to robił. Jaki? Najwieśzky seksualny maniak i zwyrol

Gość organixaaa
jak określił to Oko : "tłok nie powinien chodzić w rurze wydechowej". Międzynarodówka buraków seksualnych myśli tylko o jednym ... aby posuwać zgodnie z wolą bożą.

Gość gość
Z ilością parnerów sex u homoseksualistów to samo. Zmieniają jak rękawice. Sam Janiszewski - gej o tym pisał i poleciały gromy Geje są śmieszni

Gość gość
ks. Oko to intelektualne dno ... a podobno nadzieja polskiego Kościoła.

Gość seneccaX
tak kończą prymusi ! Z mózgowca przeistoczają się w glisty mentalne.

Gość gość
najlepszy jest ten ..x :)

Gość palimczak
oko + rydzyk + michalik = koniec katolicyzmu w polsce

Gość gość
ma ich gdzieś ta mafię

Gość palimczak
oko = koniec katolicyzmu w polsce

Gość edekzkrainykredek z
twoj oko mam gdzies!