Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usuwanie znamion

Polecane posty

Gość gość

Mam kilkanaście pieprzyków na twarzy, chciałabym je usunąć, ale zależy mi na tym żeby zabieg nie pozostawił śladów, lub żeby były one możliwie jak najmniejsze. Możecie polecić jakieś miejsce w Gdańsku gdzie mogę poddać się takiemu zabiegowi.

Gość gość
znamion sie nie usuwa

Gość Duet
Po usunięciu pieprzyków znamion mogą pozostać bliznowce. To dopiero potwory, które lekarze próbują zmniejszać sterydami. Nie róbcie tego jak nie musicie!!!

Gość gość
bo lekarze szukaja pracy i lubia to wszystko robić

Gość Gostka33
Poczytaj o wodzie utlenionej 30%, tylko jest to czasochłonne i ponoć ślady sa minimalne.

Gość gość
wodą to sobie mozna posmarowac....

Gość emiklob
polecam wode z wodorem i nano srebro i zapper sa cudowne.Terapia Gersona i skuteczna i przyjemna

Gość gość
Nie mogę się zgodzić że znamion się nie usuwa, ja usunęłam kilka znamion z twarzy tu: http://www.drpernak.pl/ i jestem bardzo zadowolona z tego zabiegu. Nie pozostały żadne blizny.

Gość Duet
Nikt nie powiedział,że muszą być bliznowce, ale mogą.

Gość gość
usuwałem sporo pieprzyków, znamion i innych szpeczących elementów na ciele. Polecam gabinet DER-MED, w Gdańsku.

Gość basia basia
W Gdańsku w Clinica Dermatologica usuwają znamiona laserowo. To świetna klinika, po zabiegu tam na pewno będziesz zadowolona. Poszukaj sobie informacji w google, albo skontaktuj się z nimi telefonicznie, tel. 513 350 082

Ja miałam pieprzyk usuwany :) a raczej wycięty był nad górną wargą i dość odstawał innym się podobało mi nie (drugi mam 2 cm w prawo). Koszt zabiegu 80 zł jedyne co po trzeba kupić specjalną maść dzięki której blizny są małe (czasem ich wcale nie ma jak sobie przypomnę nazwę napiszę ) :) Moja blizna dalej się zasklepia ale nie widać jej tak bardzo dopiero jak powiem i ktoś się przyjrzy. Osobiście polecam zabieg JEŚLI robi to wykwalifikowany dermatolog i przed zabiegiem zrobi test czy to nie jest jakiś groźny pieprzyk :) Pozdrawiam! Nazwa maści jakiej ja używałam Contractubex