Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jami23

głupia sytuacja

Polecane posty

Gość jami23

u sąsiadów już od tygodnia trwa remont i ciagle coś wiercą i to tak ze człowiek nie słyszy wlasnych myśli. Zaczynaja o godz 9 rano a kończą mniej wiecej o 17, wiem ze to normalna pora i każdy ma prawo do remontu dlatego głupio mi zwrócić im uwagę bo niby co powiem ale problem w tym że mam w mieszkaniu 4 miesieczna córeczkę która ciagle mi przez to placze

Gość jami23
no naprawdę bardzo zabawne.Pytam na powaznie , na poczatku zabierałam mała do mojej siostry i tam koczowalysmy ale to jest 20km stąd a po drugie siostra pracuje i nie mamy gdzie sie podziać nie wiem co zrobić w takiej sytuacji

Gość gość
utopić?

Gość jami23
problem nie leży tutaj w dziecku tak jak to wywnioskowal gość tylko w tym hałasie. Nie możemy juz tutaj wytrzymać a przeciez nie moge zabronić remontu sąsiadom

Gość gość
zamordować sąsiadów? odciąć im prąd?

Gość gość
pojdz i grzecznie zapytaj ile jeszcze mnie wiecej porwaja glosne prace i wspomnij ze masz male dziecko i chcesz sie jakos przygotowac, raz, ze sie dowiesz ile jeszcze meczarni, to moze troche zmiekna a bedzie kulturalnie

Gość gość
A rodzice? Remont nie może trwać w nieskończoność.

Gość gość
Wsadz sobie takie rady, wiesz. Co, ma przez tyle godzin zatykac dzidziusia piersia, zglupiala/es? Do jami23. Wspolczuje takiej sytuacji. Moze sprobuj zatyczek do uszu dla niemowlat, np. Pluggies Kids. Albo nausznikow tlumiacych halas Mini Muffs. Najlepiej idz do apteki, przedstaw sytuacje i zdaj sie na profesjonalna porade, co kupic. Trzymaj sie!

Gość gość
Remont będzie trwał tyle, ile musi i żadne stękanie nie pomoże. Nie umiesz sobie z tym poradzić, wyprowadź się.

Gość gość
Trolle trolowate, poglupieliscie hurtem czy co jest z wami??? Kobieta potrzebuje pomocy, a wy z takimi tekstami? Wspolczuc wam nudnego zycia i paskudnego charakteru. A kysz, sio stad.

Gość Chupakabra
10:26 ty tak na serio czy udajesz głupa? A nie masz jakiegoś pokoju, w którym jest ciszej?

Gość gość
nic nie mozesz zrobic ,sasiad ma prawo robic remont, a ty jestes egoistka, szkoda dzieciaka ze placze, ale ty napewno tez cos jakis remont robilas w domu, i tez chyba halasowalas, czy ty wtedy przejmowalas sie ze komus halas przeszkadza, chyba nie ,