Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc 3 7

masaż

Polecane posty

Gość gosc 3 7

dziewczyny jaki lubicie masaż które czesci Ciała lubicie miec najbardziej pieszczone masowane...

Gość goscc ówka
ja uwielbiam masaz stóp ....

Gość gość
goścowka daj pomasować twoje stopy

Gość k_43
u mnie masaż stóp odpada, niestety mam straszne łaskotki których nie jestem w stanie opanować. Jestem jedyną ich "dotykaczką" :D Lubię masaż, pieszczoty pleców, szczególnie odcinek lędźwiowy, chyba tam mam te strefy erogenne.

Gość gość
pozdrawiam pomasowałbym:) Twoje Ciało a i stópki klikasz moze ze ślaska:)

Gość k_43
pytasz mnie, czy kogoś powyżej ? Nie jestem z Twoich okolic, nici z masażu :)

Gość gość
K_43 już gdzieś ciebie widziałem :) Fajne są babki w Twoim wieku :) Masował bym Ci też chętnie co byś chciała.

Gość k_43
to niezalogowany nick, więc każdy może pod takim napisać, może nie ja to byłam, sporadycznie coś piszę. Podejrzewam, że jesteś sporo młodszy, więc podwójnie jest to niemożliwe :)

Gość gość
Nie młodszym,ale to nie ma znaczenia.Pisałaś o dojrzałej kobiecie i że faceci w ...wieku też są ... :) ten klimat :)

Gość k_43
to mnie zdziwiłeś, bo tacy "na już" chętni są głównie ci młodsi panowie ..:D w naszym wieku pamiętają częściej co to jest flirt .. :) Jednakże optuję za tym niemożliwym ze względu na wiele innych rzeczy .. :)

K43, sorry że się wetnę (też jestem trochę starszy...) W fazie "realnej" nie zapominamy, co to flirt... ale na tym forum panuje pod tym względem nieco inny obyczaj :)

Gość gość
Ja jestem gorącej krwi i mam wieczny ....:) Uważam,że kobiety po 40 mają u łożone to czy tamto,a ich libido jeszcze rośnie :) co mnie tylko może cieszyć.

Gość k_43
a szkoda, że panują tu nieco inne klimaty niż w tzw. realu ... Wiem, ze taka specyfika tego forum i można tu walnąć cos prosto z mostu, bez żadnych konsekwencji, ale tego "bajeru" jednak brak ..:) Gorący pan po 40 to marzenie niejednej żony .. ;)

Gość gość
Marzenie ? Mam o 10 lat więcej jak Ty a nie wiem co to znaczy posucha.

Gość k_43
no to pogratulować dobrego zdrowia, kondycji oraz tego, że masz z kim dzielić te możliwości. Tutaj często piszą o braku libido u żon, właśnie tych po 40, więc różnie to bywa z 40 stkami. Osobiście przeżyłam okres posuchy i wiem ze nie jest to miła sytuacja, nawet nie chodzi o fizjologię tylko o sam fakt odtrącenia. Dopasować się z drugim człowiekiem, to nie jest prosta rzecz ... Jesteś więc szczęściarzem :)

Gość gość
Oj szczęściarzem ? Nie mam źle,ale jeszcze mi mało.Muszę sobie niekiedy sam pomóc bo nie zawsze może.Trudno się tak dopasować na 100% wiesz sama.Facet nie wytrzyma tak jak kobieta bez :)

Gość k_43
skoro w tym wieku ciągle Ci mało, to zdradź : swoją dietę, sport jaki uprawiasz i wszystko inne ! :D Zwykle po 50 więcej jest gawędziarstwa niż realnego czynu :)

Gość gość
Sport to podstawa,ale miałem możliwość uczenia się od ... ? by ćwiczyć swojego by mógł długo.Powiększyłem,wzmocniłem itd.przez lata,a teraz używam i używam nie do zdarcia.To długa historia.Nawet jak wisi mogę użyć i po sekundach już jest ... :)

Gość k_43
to Ty jesteś prawdziwym mistrzem sztuki kochania ! Eh szczęśliwa Twoja małżonka, też powinna o siebie dbać, byś z gniazda nie chciał odfruwać ... ;):D Ale to "powiększyłem" intryguje ... Szkoda, że muszę już kończyć. Miłego dnia i dzięki za rozmowę :)

Gość gość
No jest za mną i ... leć 40-dziecha rozpalaj swojego to się zacznie za ciebie brać.Masażu potrzebujesz kobieto i to jakiego.Szkoda,że ja Cię nie mogę wymasować swoją pałką.

Gość k_43
technicznie niemożliwe do zrealizowania, chyba że na miotle ... ;) Ta posucha była dawno kiedyś ... teraz jest ok :) Swoją drogą, to czemu mężczyźni tak dziwnie określają swoją męskość - pałka, fred, wacek itd ...?:D

Gość gość
pomasowałbym Ciało Kobiety ...:)

Gość gość
lubie masowac Ciało Kobiety delikatnie a zarazem zdecydowanie kuszaco...

Gość k_43
na dzisiejszą mroźną noc mocne oklepywanie, nacieranie szorstkim ręcznikiem i termofor :P