Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

budzi sie w nocy

Polecane posty

Gość gość

moja 17 miesieczna coreczka idzie spac po godz 20 i tak do 1 w nocy spi a pozniej sie zaczyna placz co 30 min kreci sie wierc**placze kopie nie mam juz sily jest tak od urodzenia pomocy

Gość gość
U mnie jest identycznie... A syn ma 2,5roku, nie mam pomyslow jak to zmienic

Gość gość
mój syn ma 12mc od urodzenia nie spał. Jako niemowlę budził się np. z drzemki ok 17-18 i nie spał do 1 w nocy!! Potem pobudka o 3 i do 5 nie spał. Trwało to do roku. Byłam u pediatry dostał leki wyciszające i normujące sen ale działało tylko wtedy kiedy lek dostał-wtedy spał. Potem pozostał neurolog na moje ogromne i nieocenione szczęście na 2 tyg przd wizytą się unormował idzie spać 22-23 ale śpi do 9-10 ( czasem obudzi się na picie w nocy ale zaraz zasypia). Z całego serca Ci współczuje wiem co to znaczy....:(

Gość gość
Moja ma 3,5 roku i nadal potrafi się budzić w nocy i marudzić. Każde dziecko jest inne. Są takie co pięknie śpią od niemowlaka, a są też takie co mają długo problemy ze snem.

Gość gość
Na prawdę nie zaszkodzi, a pomóc może wizyta u neurologa. Piszę całkiem szczerze. Dopiero kiedy neurolog nie stwierdzi nic takiego to zrobiłabym dziecku wyniki.