Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie że w Polsce jest najwięcej osób chorych psychicznie w Europie

Polecane posty

Gość gość

Idziemy łeb w łeb z Francuzami i Węgrami. Trzy najbardziej j******e narody. Ponad 1,5 miliona Polaków co roku trafia na łóżko do szpitala psychiatrycznego. Liczba chorych z najcięższymi schorzeniami przekracza 100 tysiecy. W Polsce jest również jeden z najwyższych wskaźników samobójstw spośród krajów europejskich. To tylko wierzchołek góry, szacuje się, że nawet co dziesiąta osoba w Polsce moze miec depresje. Nerwice to chyba ma co drugi patrząc na pajaców w telewizorze/sejmie/kościele :D

Gość gość
Ponad 13 samobojcow na 100 tys mieszkanców, to podobna liczba jak w Szwecji,w zapijaczonym i zacpanym narodzie. Najmniej samobójców jest w Ameryce Południowej, Meksyku, krajach arabskich i wyspach Oceanii.

Gość jasiowędrowniczek
Dobrze że te statystyki nie obejmują tego forum . :classic_cool:

Gość gość
ryba psuje się od głowy popatrzcie tylko na naszych przywódców :classic_cool:

Gość gość
tak mi się chce jeść, na dole mam zupę pomidorową z ryżem, ale nie ma kto mi przynieść tu, na górę :(

Gość gość
wszystko przez kobiety: albo ją masz albo nie masz tu i tu zaczyna się problem

Gość gość
To wszystko dlatego, że polscy psychiatrzy stawiają diagnozy (wyroki) po pięciu minutach wywiadu. Połowa polskich schizofreników nigdy nie miała schizofrenii.

Gość gość
ja oceniam na 90%

Gość barranek
w końcu lekarze psychiczni muszą mieć pacjentów bo za nich im płacą a to jest niby częściowo dożywotnie , czyli studnia bez dna ;)

Gość gość
a najwięcej tych psycholi to zwolennicy PiSu

Gość barranek
wiekszych psycholi niż lewactwo i ci no ...o specyficznym zapachu nie ma na całym świecie ...co poświadczają te wymienione ciepłe kraje , gdzie 'to ' się akurat nie namnożyło :classic_cool:

Gość gość
Kler to głowny rezerwuar chorych psychicznie :classic_cool: pewnie dlatego lubią tak jezdzic do murzynow :D

Gość gość
przecież wiadomo że najdurniejszym ludzkim zwierzątkiem jest sterowany hodowlany leming ;)

Gość gość
baranek, jak się ciebie czyta, to nie ma wątpliwości, że dosonale wpisujesz się w te dane statystyczne

Gość gość
Baranek jest taki obeznany...bo jest jednym z nich :D pod latarnią najciemniej :D

Gość barranek
u mnie i podobnie normalnych jest :classic_cool: a lewizna i tak będzie chorować , ponieważ część bierze w o***t , część cierpi na nadalkoholizm i drugsuchten , a reszta ...prędzej czy pożniej także skończy na płatnej kozetce z powodu 'utraty tożsamości ' , czyli pewnie nie będą wiedzieć czy są kobietom ,.czy menszczyznom ...i np. taki zdezorientowany zacznie pisać książki w ramach kuracji pt. mam na imię Ania :classic_cool:

Gość gość
baranek po twoich tekstach, tu i tam wnioskuję o jak najszybsze stawienie się u mnie w gabinecie obok, celem postawienia dokładniejszej diagnozy biegusiem, ale to już :classic_cool: i umyj zęby coby czosnkiem nie jechało

Gość barranek
Ksiądz Marek wylizał mi pauke i mam dobry humor :classic_cool: posdraffiam wszyskich polakuf :classic_cool:

Gość barranek
nawet inteligentnie podyskutować nie potrafi :( - utrata stabilności , więzi rodzinnych i społecznych , tożsamosci , bezpieczeństwa psychicznego i materialnego to przyczyna powstawania zburzeń skoro lewactwo niszczy więzi , bezpieczeństwo i stabilność w każdej z tych dziedzin , to chyba wiadome , jak to się skończy ...czyli kozetką i orzeczeniem o zaburzeniu , depresjii albo narastającej chorobie

Gość gość
a gdy ktoś wszędzie widzi żydów i ich spiski, to już powinien udać się do psychiatry czy nie?

Gość barranek
Ja czytam co wieczór brewiarz a na dwór wychodze w sutannie wiec nie musze :classic_cool:

Gość barranek
słuchaj tchórzliwy cieciu bez nicka , czyli lewy piesku starajacy sie ugryżć bez przedstawienia siebie to nie jest temat o żydach , tylko o psychicznych w Polsce a do Światowej Federacji Żydów należy 4 mln Polaków , jak twierdzą Żydzi , czyli dyr, teatru zydowskiego w w-wie Szymon Szurmiej ( czyli tych o zydowskim pochodzeniu ) tak że jest tego sporo a wiec nie kłap bez sensu i nie na temat tchórzliwy anonimie :O !!!

Gość judishekrankenhaus
mennu>zawsze do wyboru

Gość barranek
oooo ten durny dziad ( ok. 60tki ) - duch cafe czyli lewacki złodziej nicków się pokazał :classic_cool:

Gość gość
prawda

Gość gość
Wcale się nie dziwię