Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwolnienie

Polecane posty

Gość gość

Pomoozcie. Juz nie dam rady. W jelitach tak kręci ze masakra z domu wyjść nie moge a za 2 godz musze corke z przedszkola odebrać a mam 15 min autobusem. W domu tez żadnych środków staopujacych do apteki nie dojadę. Jakies domowe sposoby? Bo juz mnie tyłek boli :(

Gość gość
Pleaseeeee!!!

Gość gość
jesli nie ma mowy o przetrzymaniu az samo przejdzie to jedynym skutecznym wyjsciem jest zrobienie sobie lewatywy. po takim zabiegu masz spokoj na dlugi czas a do tego jest to korzystne dla organizmu.

Gość gość
Ale boli cię od podrażnienia skórnego czy boli cię wskutek wzmożonej pracy jelit i wydalania?

Gość gość
Lewatywa na rozwolnienie? Czemu uważasz że lewatywa może akurat rozwolnienie zablokować?

Gość gość
a czym sie tak załatwiłaś? bo jak to jelitówka to jedynie laremid może pomóc

Gość gość
W stanie wyższej konieczności należy zakorkować wylot tj ujście. Należy zablokować drogę,którą nieprzyjaciel wyprowadza swe siły tak aby po powtórnym otwarciu tej drogi napierając wypadł wraz ze swymi oddziałami z pola bitwy i zginął w czeluściach chłodnego porcelanopodobnego tunelu. Rozumiesz? :classic_cool:

Gość gość
Haha za ostatnia poradę to ja dziękuje. Nie wiem co to jest. Wczoraj tylko zupa jarzynowa na obiad, kolacji nic bo juz wieczorem cos mnie kręciło. W jelitach to istne marsze :( A co do splnych części ciała to raczej z dwóch powodów boli :)

Gość gość
24.01.14 Brawo!!! Twój post to arcydzieło sztuki słownego wyrazu!!! Wspaniała koncepcja walki z fizjologią i jej przeciwnościami ujęta w jakże artystyczną osnowę! :classic_cool:

Gość gość
Lewatywa przy rozzwolnieniu?To zależy od przyczyny tego stanu!

Gość gość
no najlepszy stoperan może jakaś sąsiadka poleci ci do apteki