Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleexx

powiększone węzły chłonne żuchwowe

Polecane posty

Gość Aleexx

Witam, mam od jakiegoś czasu powiększone węzły chłonne podżuchwowe, nie widać ich, ale czuć przy dotyku. Wiele się naczytałam o ziarnicy, chłoniaku i innych, i bardzo się boję. Mam też co jakiś czas w różnych miejsach klatki piersiowej dziwne bóle, nie wiem czy to ma jakiś związek. Czy któraś też ma podobnie, albo chociaż ten problem z węzłami?

Gość Aleexx
jest tu ktoo :((

Gość gość
To czas się zebrać w sobie i walczyć. Czasem chodzenie po lekarzach i badania okazują się być większą męką niż choroba, ale trzeba. Jak nie będzie to nic złego to najwyżej się ucieszysz.

Gość gość
polecam zapper nunczako J.Taratajcia

Gość Aleexx
a czy jeśli dentysta powiedział mi niedawno, że mam stan zapalny dziąseł, i od długiego czasu mam flegmę w gardle, może to mieć jakiś związek z węzłami?

Gość gość
powiekszone wezly to najprawdopodobniej niewyleczone przeziebienie do konca i masz efekty.idz do lekarza da antybiotyki i po sprawie .

Gość gość
na stan zapalny dziasel najlepszy napar z szałwi dostaniesz w kazdej aptece lub spozywczym płukac kilka razy dziennie. pomoze .

Gość Aleexx
tylko czy te dziąsła to może być powód tych węzłów?

Gość gość
wezly reaguja w organizmie jak jest cos niedoleczone lub stan zapalny idz do lekarza i plucz szalwia.

Gość Aleexx
a duże szanse są że jest to jakiś rak? mam jakiś lek od taty do płukania dziąseł, wypróbuje.

Gość gość
jak najbardziej moze miec zwiazek a byles chory ostatnio na cos ?

Gość gość
zaden rak nieczytaj wszystkiego na necie bo zglupiejesz i sie nakrecasz masz stan zapalny w jamie ustnej lub w organizmie pomoga antybiotyki szalwia dziala przeciwzapalnie i antybakteryjnie .

Gość Aleexx
nie byłam, jedynie jakieś przeziębienia z 2 miesiące tamu, a chyba już gdzieś od 3 lat, nie umiem pozbyć się w żaden sposób flegmy w gardle. Miałam też z 2 tygodnie temu chory pęcherz, i brałam urofuraginum, ale te węzły były powiększone już przed tym.

Gość gość
tez tak sie kiedys nakrecilam ze mam raka hehe a to zwykly tluszczak na szyji :)

Gość gość
palisz?

Gość Aleexx
nie nie palę :) a jakie miałaś objawy tego tłuszczaka?

Gość gość
no wezly to alarm wlacza sie jak cos sie dzieje w orgazizmie dlatego bolaly przed. i bola teraz idz do lekarza i mu to powiedz co mi da ci antybiotyki i po krzyku .

Gość gość
Jak podejrzewasz raka to trzeba zacząć działać, a nie tak sobie czekać.

Gość Aleexx
mnie te węzły nie bolą ani trochę. Są tylko powiększone, czuć je w dodtyku, ale nie wida, żadnego bólu nie ma.

Gość Aleexx
ale mam 17 lat, moją kartę zdrowotną ma mama, a ona mówi że wymyślam sobie choroby :( i nie chce iść ze mną do lekarza...więc pytam na razie tu..

Gość gość
mam go do dzis musze isc do hirurga ale zawsze cos wiesz jak to jest.usunac musze hirurgicznie mam na szyji taki guzek tez w necie opisuja ze rakowe moze byc bla bla bla .... a to tluszczak do usuniecia. teraz to mam inny problem bo mam zapalenie stawow a mam 30 lat ? heh

Gość gość
nie masz raka zadnego nienakrecaj sie .idz sama do lekarza oni maja twoja karte i powiedz im ze mialas zapalenie pecherza a teraz bola cie wezly to nic powaznego .

Gość gość
jestem asystentką stomatologa, jeśli masz chore zęby a tym bardziej zapalenie dziaseł to wezły zuchwowe na bank sie powiększą, wylecz zapalenie i zeby a problem zniknie

Gość Aleexx
WĘZŁY MNIE NIE BOLĄ! są tylko duże, niewidoczne, ale wyczuwalne lekkim muśnięciem palca. No okej, to wyleczę dziąsła i zobaczę co dalej.

Gość gość
jak te wezly niebola to tym lepiej

Gość Aleexx
niestey ja się naczytałam że jak nie bolą to gorzej, bo właśnie przy białaczkach, rakach, ziarnicach i innych nie bolą heh...sama już nie wiem, na razie poleczę dziąsła, a potem zobaczymy jak to będzie dalej, mam nadzieję że będzie okej :)

Gość gość
polecam zapper nunczako J.Taratajcia