Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda814

Jak się zmienić

Polecane posty

Gość Amanda814

Powiedzcie mi, jakie kobiety lubią faceci? Jestem w związku i chciałabym coś zmienić, zmienić siebie. Jest dobrze ale w poprzednim związku też było dobrze i nie wyszło. Wiem, że faceci nie lubią takich ciepłych klusek jak ja, jak się zmienić? Jak się zachowywać, żeby facet cały czas szalał za mną i przysłowiowo jadł mi z ręki? Oczywiście nie chcę z niego zrobić pantoflarza, chcę po prostu coś w sobie zmienić, swoje postępowanie.

Gość gość
ile masz lat, kobieto ? zmienić w sobie można sporo, ale sama tego nie zrobisz. Tobie potrzeba terapii.

Można samemu. Bądź uśmiechnięta, miej pasje, spotkaj się z koleżankami, ładnie ubierz.

Nie da się, to jest dana sieć umysłów. Normalnie możesz próbować ale jak ktoś nie jest zainteresowany to nawet jak staniesz na rzęsach, nic to nie da.

Gość gość
a po co chcesz zmieniac przecie fajnie jest no nie ak no no a jasnie no a spoko jest wszstko no tak no nie przejmuj sie to zupelnie mozna na spoko zalatwic i zmienic na lepdsze trzeba tylko pare wskazowek wybrac i zaraz sie poprawia :) www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c

Gość Amanda814
Jaka terapia, na co mi terapia? Pytam o wskazówki, jak postępować z facetem, jakie zachowania kręcą facetów, doprowadzają do lekkiej zazdrości, motywują do zabiegania o kobietę. Nie chcę się diametralnie zmieniać, potrzebuję kilka wskazówek. Nie chcę być całe życie miłą dziewczyną.

Gość Amanda814
Widzę, że nikt mnie nie rozumie, nie wiecie o co mi chodzi. Napisałam, że jestem miła w sensie, że taka ciepła klucha, nie kłóci się, nie daje powodów do zazdrości, taka spokojna i niewymagająca. Chce to lekko zmienić, nie jakoś diametralnie.

Gość Amanda814
Chyba wybrałam złe forum, myślałam, że to forum kobiece i uzyskam jakieś rady od kobiet. No nic, dzięki za chęci.