Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ten sos jest jeszcze zjadliwy

Polecane posty

Gość gość

robiłam wczoraj spaghetti z sosem napoli z fix'a, z racji tego że danie jest zawsze tylko dla mnie, ja wolę przewagę makaronu nad sosem to zawsze mi tego sosu jeszcze zostaje, wrzucam do lodówki i jem następnego dnia. a wczoraj zapomniałam, więc ten sos przez długie godziny stał w normalnej pokojowej temperaturze. czy mogę go jeszcze dzisiaj odgrzać i zjeść, czy nie bardzo? nie znam się na takich rzeczach kompletnie, a z powodu lekkiego kaca wolałabym się jeszcze bardziej nie doprawić :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Przecież to prawie sama chemia, nic nie ma prawa się zepsuć. Smacznego.:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A skąd mamy wiedzieć jaki masz żołądek? Mi taki sos szkodzi nawet odrazu po ugotowaniu.... Moja kumpela wcina nawet 4dniowy i nic jej nie jest taki ma żołąd!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no niby chemia, więc żołądka już pewnie nie mam i tak, bo ja to potrafię wpierdzielać przez cały tydzień :o :D no żołądek mam słaby, ale raczej chodziło mi o to czy taki przygotowany torebkowany sos stojący w temperaturze pokojowej można uznać za zepsuty po ponad 8 godzinach, ale w sumie raz się żyje, jem :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Naprawde nie potrafisz
ugotować zwykłego sosu pomidorowego do spaghetti? Musisz takie g***o zjadac? :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
potrafię, ale mi moje własne wytwory nie smakują albo po prostu nie jestem jeszcze takim mistrzem w kuchni, żeby zrobić coś mega dobrego, próbowałam już miliony sosów, które robiłam sama i zawsze czegoś mi brakowało, a nie wiedziałam czego, nie mam chyba serca i smaku do gotowania. mój facet za to robi świetne sosy, ale niestety nie mam zbyt wielu okazji do jedzenia z nim :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość uwedoble
Myślę, że nic mu nie jest. Podgrzej i spróbuj :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×