Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otrzymujaca spadek

25 tysięcy funtow w spadku

Polecane posty

Gość otrzymujaca spadek

Wlasnie sie dowiedzialam ze otrzymalam 25 tysiecy funtow w spadku.Spadek od osby w Pl.Moja sytuacja wyglada obecnie tak(niezaciekawie) : mam 29 lat pracuje jako kelnerka w londynie (7 funtow na godz) nie mam zadnych pieniadzy odlozonych prawie poza tysiacem funtow,nie mam mieszkania tutaj ani w PL.Mam skonczone studia w Pl licencjackie pedagogika.Chcialabym zmienic moja sytuacj***ardzo tylko nie wiem jak.Moze jakiś kurs zrobić czy coś..pieniadze moglby mi teraz w tym pomóc.Ale oczywiscie nie chce wydac calej sumy,w sumie to wcale nie jest duzo.Co mozna zrobić z taką sumą pieniadzy? Kupić mieszkanie w Pl? Zainwestować? Zainwestować w siebie w uk np jakieś kursy..Powaznie pytam.

Gość gość
zainwestuj w boob job

Gość otrzymujaca spadek
dzięki ale boję się operacji.jakieś inne propozycje

Gość gość
Trzymaj te pieniadze i jak c**przyjdzie sensowny pomysl do glowy to wtedy ci sie przydadza. Moze je kiedys zuzyjesz np na depozyt na mieszkanie. Nie pytaj sie ludzi na kafeterii, bo to glupota, tutaj nie siedza doradcy finansowi. Kursy mozrsz zrobic i bez tuch pieniedzy, a i tak zaden kurs nie zapewni c**pracy.

Gość gość
jesli chcesz, mozemy sie spotkac na kawe i to przedyskutowac :)

Gość gość
Zarabia ledwo 7/h (co w Londynie jest śmiechem) i mieszkanie w Londynie kupi :D Ciekawe z czego je utrzyma ...