Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie sa tak podli ktos napisal anonimowego maila do mojego szefa

Polecane posty

Gość gość

I opisal w nim wszystkie przewinienia najlepszych pracownikow.Tych co mieli najlepsza sprzedasz.Ten ktos nas dobrze zna.zdradzal nasze sekrety.i obsmarowal kazdego.szef przeslal nam tego maila.Wygladalo to mniej wiecej tak 1-Jolka tragiczna-wprowadza zamieszanie do zespolu,opowiada nieprawdziwe historie na temar szefostwa,lamie tajemnice wynagrodzenia 2-Kasia..jeden z wiekszych dramatow..Potrafi odezwac sie do klienta w nastepujacy sposb ",nie mam sily panu tlumaczyc dwa razy tego samego,pan i tak nic nie zrozumie.Straszna farciara,bo nikt nie zlozyl nigdy reklamacji 3-Justyna..żadzi sie swoimi prawami.Ma trzy prace dlatego kreci i kompinuje jak sie da.Wychodzi 15 minut wczesniej wbijajac sie na przerwe prywatną i leci do drugiej pracy.Do tego jest z siebie dumna ze udaje jej sie wszystko godzic.Nieprzytomna i wiecznie spiąca bo pracuje w tylu meiiscach.Do tego wiecznie sie spoznia bo akurat prowadzila nauke jazdy konnej w innej robocie 4-Ilona najwieksza porazka na l4 jedzie sobie na narty potem wkleja zdjecia na facebooka..rece opadają Ja jestem w szoku jak ktoś moze byc taki popaprany

Gość gość
SprzedaŻ oczywiście.Dopiero jak to czytam to rażą mnie w oczy moje błedy.Mam nadzieje że nie ma tu nawiedzonych polonistów

Gość gość
Wg mnie wszystkie cztery kwalifikują się do zwolnienia,.

Gość smerfnalaseczka23
A która ty byłaś na liście ?

Gość gość
wszystkie te osoby mają bardzo dobre wyniki sprzedażowe.Ja nie rozumiem kto mógł napisać coś takiego..w jakim celu. Ta laska co jezdzi w góry na l4 to bardzo dobry pracownik ma najwieksze osiągniecia.ALe praca jest specyficzna i kazdy potrzebuje odpoczynku zeby pracowac wydajnie.Generuje duze zyski dla firmy. Podobnie jak ta co ma trzy prace.Ma straszne cisnienie i jest perfekcjonistką.Opiekuje sięniepełnosprawną osobą. Ta kaska rzeczywiscie miala ciezki okres,jej chlopak chorowal na raka,reagowala emocjonalnie . Ale to pracownicy ktorzy generuja najwieksze zyski dla firmy

Gość arnicca
A jak szef na to wszystko zareagował?

Gość gość
wezwał pokolej każda z nas i nam o tym powiedział.Powiedział że poniewaz to jest anonim to nie moze potraktowac tego serio.Ale nie ukrywa,że gdzies tam mu te informacje w głowie siedziec bedą.Pytał czy wiemy kto to moze byc?

Gość gość
W tym mailu byly tez pochwały w sensie "inteligentna ,co wykorzystuje w krętactwie.Albo tekst "potrafi wykorzystac 50 minut przerwy na zkaupy na rynku bo po pracy wszystko pozamykane" Ten ktos nas zna bardzo dobrze "albo jak kierownicy wychodzą zamawia pizze i je bezczelnie przy stanowiski na przerwie sluzbowej::OO

Gość gość
w takiej sytuacji lepiej byłoby sie przyznawac czy twierdzic ze nie wiemy o co chodzi?

Gość stara modelka bez związku
Ależ "wielkie" przewinienia....buhahaha :D :D :D :D :D Co to za szef... Czy on sam tego przypadkiem nie wymyślił ? Bo i znałam takich co wrabiali swoich najlepszych pracowników by im premii nie przyznać... Ponad to można sprawdzić skąd został wysłany owy anonim. Wystarczy dobry informatyk i po zawodach. Powiedz szefowi o tym, że informatyk spokojnie się tym zajmie. I zobacz po jego reakcji. Jeśli będzie chciał dojść do informacji kto to wysłał to nie on się w to bawi a gdy zachowa się tak by zbyć sprawę to będzie to jego sprawka by trzymać ludzi w strachu.

Gość gość
twierdzi że sprawdzili i byłow ysłane z kafejki internetowej

Taaaa... ;) Niech się cieszy, że jego nie obsmarowano "życzliwie" dla dobra zespołu ;) Swoją drogą to dla mnie śmieszne naprawdę, że ktokolwiek przejmuje się jakimś parchlatym anonimem przecież to mogą być same kłamstwa wyssane z palca !!! Ktoś podłożył śmierdzące jajo na kogoś anonimowo. Rzeczywiście jest się czym przejmować. Zawistnych ludzi nie brakuje... Ale że szef się z tego ucieszył to mnie dziwi. Powiniem potraktować to jako wyjątkowo świński żart a nie straszyć konsekwencjami w przyszłości. Dla mnie to jasne kto was obsmarował. Ehhh...

W sumie on sam też się sam powinien bać, bo ktoś równie idiotyczny anonim może wysmarować do niego do przełożonych lub inny organów typu pip... Ludzie nie dajcie się zwariować !!! Ktoś kogoś opluwa w wyjątkowo świński sposób a wy się boicie nie wiadomo czego. Ostatecznie może wszystkich przebadać na wariografie oczywiście włącznie ze sobą ;)

Gość gość
myslicie że ktoś z nas mógł to napisac i obsmarowac siebie dla samego zamieszania?

No jeśli już na siebie - to napewno jak naj lżej ;) W ogóle to czym tu sie przejmować? Świnie były, są i będą.

Gość gość
Jezeli jest to anonim to na bank nikt osoba wysylajaca sie nie obsmarowala.Mozna to sprzwdzic ,ale tak naprawde co szef moze zrobic jak te osoby zarabiaja najwiecej dla firmy.Napisal to ktos mega w****iony i zazdrosny,ze ktos potrafi tyle dla firmy zarobic i mysli,ze pewnie dostaja nie wiadomo jakie premie itd...wiec nie ma co sie przejmowac a z ciekawosc***ogadaj moze z jakims informatykiem,zeby dojsc kto jest taka swinia

Gość gość
nie rozumiem po co szef nam tego maila odesłał żeby nas denerwować..teraz jednak kazdy bedzie musiał uwazac bo będziemy sprawdznaiu pod kontem tych przewinien jednak

Gość taka jedna zzzzzzzzzzzzzhg
I dobrze ze bedziecie sprawdzani. Wychodzic sobie wczesniej, robic zakupy na ryneczku w trakcie pracy, spozniac sie, jesc pizze na stanowisku sluzbowym, chamsko zwracac sie do klientow i co moze jeszcze mial was poglaskac po pleckach? To ze macie dobre wyniki nie upowaznia was do nieprzestrzegania zasad jakie panuja w pracy. Zachowujecie sie jak rozwydrzone bachory to tak tez was szef bedzie traktowal i kontrolowal, bo co go ma ochodzic ze ktos ma prace ale nie zdazy po pracy zakupow zrobic. Masakra.

Gość gość
Tgjp

Gość gość
A co to za problem, ze ktoś sobie w czasie przerwy robi zakupy?

Gość gość
Mnie nie było w mailu, 5 nas jest.