Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ChetnaPara

Dwie na jednego

Polecane posty

Jesteśmy ze swoim chłopakiem już kilka lat i fajnie się nam układa. Od zawsze robiliśmy sobie głupie żarty o koleżankach, że z taką do łózka byłoby fajnie pójść. Poza tym ja bardzo bym chciała przekonać się jak to jest być zkobietą. Ostatnio pogadaliśmy sobie nie na żarty i zdecydowaliśmy, że chcemy spróbować. Nie znamy żadnej dziewczyny która zechciałaby się z nami zabawić. Nie chcemy też wynajmować dziewczyny na godziny. Chcielibyśmy się z tą osoba najpierw spotkać na kawie, kolacji, razem i oddzielnie, poznać się, czy między nami będzie jakaś chemia. Nie tak od razu do łóżka. Macie jakieś wskazówki?

Jam jest drogowskaz i wykładnia jedynej słusznej drogi . Patrzcie pod nogi , szukajcie strzałki w lewo , potem 4 czerwonych kropek , przeplatanych zielonymi kwadracikami takimi małymi że prawie ich nie widać . Za nimi będą dwa otwarte tunele jeden ciemny , tam nie idźcie . Drugi z jasnym światłem na końcu , to ten do którego należy wejść . A dalej już sobie poradzicie . Myślę że pomogłem , nie dziękujcie. Pozdrawiam

OK. rozumiem. Nie jasno się wyraziłam..... Więc się poprawiam już. Może jest tu ktoś, kto przechodził taką akcję i miał podobne wątpliwości co do partnerki? Gdzie taką osobę znaleźć? Może tu się ktoś znajdzie? ;)

Gość niuniunio
Właśnie, gdzie można znaleźć koleżankę do takiej znajomości?

Gość gość
Poszukaj na jakis portalach typu randki czy dla swingersow. Ale uwazaj bo wiekszosc ogloszen to zwykla zabawa, sciema lub inne tego typu rzeczy. Kobieta z latwoscia znajdzie tam dwoch(i wiecej ;-) ) facetow, kobieta druga kobiete zazwyczaj tez(nawet jak sie nie wysili i napisze tekst w rodzaju faceta), para ma jakies szanse, ale samotny facet na dwie kobiety mniej wiecej taka jak na znaczaca wygrana w loterii fantowej podczas zabawy wiejskiej. Choc oczywiscie zmarnowany czas, poszukiwania etc. nie beda nic znaczyly gdy zakoncza sie przyjemna zabawa(w sumie to jakas szansa w pubie tez jest, choc niska). Polki sa po prostu bardziej zamkniete niz np. Francuzki...

Gość niuniunio
Szukaliśmy ta tego typu portalach,ale tam w większości faceci. I jest jeszcze jedno utrudnienie w wyszukiwaniu. Można poszukać wszystkich opcji K+M, K+K, M+M, M+M+K, ale K+K+M już nie, nie ogarniam tego.... Ja myślę, że są w Polsce kobiety równie otwarte jak Francuzki, tylko u nas jest to brudne i grzeszne zachowanie...

Gość gość
zalezy od portalu, na najstarszych jak craigslist (zwana takze c* list) bylo w zasadzie dowolne wyszukanie(w rodzaju ffm), ale ta druga nazwa nie wziela sie z niczego - na to, ze 9/10 ogloszen to spamerzy to musicie sie przygotowac***przelknac. Problem z tym akurat portalem polega na tym, ze w Polsce nie jest popularny a tam gdzie jest to procent spammerow jest jeszcze wieksze, pewnie nawet ponad 999/1000...