Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi smutno i sie

Polecane posty

Gość gość

żale :( Jestem głupia i pusta. Nie umiem rozmawiać z innymi ludzmi. Jestem nieśmiała, a wręcz jestem dzikuską potrafie dosłownie uciec/unikac/omijać ludzi.. Nie umiem siebie naprawić. Za każdym razem nienawidze siebie bardziej, bo nigdy nie wiem jak mam sie zachować.. Za każdym razem żałuje - jak coś zrobie i jak czegoś nie zrobie..

Gość gość
podaj gg

Gość gość
to możemy tu pogadać, mam prawie identyczny problem:( boje się ludzi, nie wiem o czym gadac :/ może rozmawiajmy sobie tutaj, nabierzemy trochę wprawy obycia? wiem to tylko internet, ale na dobry początek nauczmy się rozmawiać z ludźmi przez internet

Gość arnicca
Nie żałuj tego co zrobiłaś, albo tego co zrobiłaś. Tego juz nie zmienisz, to po co to rozpamiętywać? Wyciągnij wnioski na przyszłość i tyle. Jak chcesz sobie pomóc to stawiaj sobie pytania typu: dlaczego unikam ludzi (czy też określonej osoby), boje się ich, czy też swojego zachowania - i postaraj się na nie odpowiedzieć - może zdiagnozujesz przyczynę takich a nie innych zachowań. No i polub siebie samą. Nie każdy jest przebojowy i pewny siebie. Ludzie są przeróżni i jakoś funkcjonują w społeczeństwie

Gość gość
Najpierw pokaż cycki :-)

Gość gość
jesli chcecie normalnie pogadac 44159531