Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama partycjjaaa

Pilnie poszukuje kolezanki jestem calymi dniami w domu z dziećmi i zwariuje

Polecane posty

Gość iluzionn
mnie tez moje dzieci nie szanuja ale ja samotnie wychowuje...

Gość gość
Droga mamo ja chętnie sie z tobą zaprzyjaźnie bo tez czuję sie na codzień samotna. Mam synka 10 mc lecz ta rutyna mnie przytłacza. Proponuje pisać meile może to jakoś pomoże:)

Gość gość
iluzionn, ale co z tego że samotnie - masz prawo do szacunku jako matka, i musisz je tego nauczyć, bo niby kto ma to zrobic? poświęcasz dla nich siebie, one muszą to doceniać. zacznij od szanowania siebie - nie rób z siebie wycieraczki dla swoich dzieci, ani dla nikogo.

Gość mama patrycjaaa
łatwo powiedziec., ja w oczach swoich jestem juz przegrana

Gość gość
wiesz co, przestan tak pisac. Jak czytam Twoje wypowiedzi to mam wrazenie, ze poprostu Ci sie nie chce. Poddalas sie i w d***e masz czy Twoje dzieci beda Cie sluchaly czy nie. Ja mam 4 latke i 10 miesieczniaka i sorry nie ma, ze boli. Jak ta starsza cos przeskrobie to idzie do kata, me wylaczone bajki czy cos innego czy tez zabrana zabawke. Siedzi w tym kacie, krzyczy, jak wyjdzie wracam ja spowrotem. Dalas sobie wejsc na glowe i bedzie coraz gorzej. Twoje dzieci nie beda mialy do Ciebie zadnego szacunku.

Gość gość
Hej ja za miesiac bede mieszkala w high wycombe, mam synka 21mcy, chetnie Cie poznam :-) mam na imie Asia