Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy

Polecane posty

Gość gość
Nie tylko po kilku latach, bo już te na fotce z linku wyglądają paskudnie, takie sztuczne półkule, nienaturalne, fuuuuuuuuuj ;)

Frida zdejmij lepiej ten czerwony kubraczek....w niebieskim gorsecie lepiej się na ciebie patrzy;-)

Gość gość
O tej porze to myślę że w czerwonym za bardzo się rzucasz w oczy a insekty netowe nie próżnują

moze i nie twarzowo, ale wyboru mi nie pozostawiono ;) ... kolejna przemiana. zaczyna mi brakowac cierpliwosci

jacku palcku... nie madraluj sie:P przyjdzie czas to sobie ulze. mam jedne drzwi bez szyb:P

Oj cierpliwość to słaba cecha też u mnie więc jak zaraz nie zrobisz z tym porządek trzeba będzie iść pod kołderke i to osobno

panie madralinski ;) mam dyzur domowy telefoniczny do 1wszej, wiec pod kolderke na razie sie nie wybieram. a co do osobno, to rozumie sie samo przez sie ;)

Gość gość
He he pełnopłatny dyżur w naturze czy jesteś wolontariuszką i chorym na umyśle takim jak ja pomagasz ręcznie....pisząc oczywiście

Ja żeby się nie napalić na ciebie i nie poplamić koldelki włączyłem horror wtedy wszystko twardnieje ale stoją tylko włosy więc jest bezpiecznie

he he hi hi ..... potrzebujesz pomocy? reke juz masz przygotowana? umyta? gacie sciagniete? .... spojrz w dol i wyobraz sobie ze ci k/u/t/a/s stanal 😴

nie ogladam horrorow, wiec nie wiem czy przy nich wszystko twardnieje 😴

Nie wiesz co tracisz ważne aby emocje były bo wtedy można dokonywać wielkich rzeczy naładowany emocjami

wiem co trace i nie zaluje. ogladalam horrry 😴 czytalam mastertona (wczesnego)... ze strachu na raty oczywiscie :) king na mnie nie dziala. wszystkie te emocje jakos mnie nie uskrzydlily. wrecz przeciwnie. co za przyjemnosc ogladac i co chwile zamykac oczy ze zgrozy 😴

King jest słaby dla mnie a największa żenada jak horror śmieszy zamiast straszyć. Nie ma kto mnie straszyć wyglądem nawet lustra na mój widok nie pękają wiec trzeba się wspomagać aby za dobrze nie było

totez mowie, ze king na mnie nie dziala:) pozniejszy masterton tez jest do kitu :) zdecydowanie wole dobre kryminaly. naprawde dobry horror mnie przeraza, wiec wole nie ogladac.... szczegolnie sama ;) na byle jaki szkoda czasu.

Jak Król nawet na ciebie nie działa to już niewiem jak ciebie można zadowolić. .. mam nadzieje że na p********ie czasu Ci nie szkoda;-)

z toba ... nigdy ;) w tak zwanym miedzyczasie robie jeszcze inne pozyteczne rzeczy :P:D jacusiu placusiu :P

Frida domyślam się że mimo 2 w nocy robótki ręczne idą pełną parą nic c**przez palce nie może uciec

sie nie interesuj moimi palcami, bo wyobraznia nie da ci zasnac :P .... ide spac. dobranoc... i nie licz na konwersacje w najblizszych dwoch dniach. musza ci wystarczyc wspomnienia i wyobraznia ;) czesc 🖐️ :P

He he dobrze bo juz myślałem że nie śpisz z powodu ochoty na seks(masakra) a tu niespodzianka Frida umie się rozładować realnie;-) gasimy światło

gas :P ostatni zawsze gasi swiatlo :P .... moj wpis sie nie liczy. jestem tu przez grzeska :D i juz mnie nie ma ... 🖐️

Nie zwalaj winy na innych;-) na szczęście życie nie toleruje próżni.. Cyk i myk...